Gość Kamila Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 mam maly problem ze skrzynia biegow a mianowicie jak autko jest jeszcze zimne to bardzo ciezko wchodza mi biegi czasami nie chca wchodzic w cale...podejzewam, ze moze to przyczyna starego oleju w skrzyni autko ma juz 14 lat i olej nie byl wymieniany. chce go wymienic tylko mam pytanie ile wchodzi tego oleju do skrzyni biegow i jaki bylby dobry? proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 ja tez tak mam... ale czy mi sie chce olej wymieniac a tak powaznie to cos slyszalem ze sa syntetyki itp. Poszukaj na forum w szukajce. Napewno temat byl walkowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zgred Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Ostatnio zmieniałem, wchodzi około 3 litrów. Olej syntetyczny SAE 75W90 lub 80W90. Ja lałem Valvoline. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kubek Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 chce go wymienic tylko mam pytanie ile wchodzi tego oleju do skrzyni biegow i jaki bylby dobry? proszę o pomoc wiec tak ja mam sunny CD20 i i mnie ok 3.8 l a olej to jest pełny syntetyk 75W/90 ja taki niedawno dolewałem nie jest on tani bo ja płaciłem 35 zł za litr ale jak go zalejesz to na następne 14 lat spokój ale nie jestem pewien czy to to jest przyczyną twojego problemu ja bym stawiał raczej na sprzęgło poczytaj trochę bo jest pełno tematów pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 a ile kosztuje taki olej? i ile litrow w takim opakowaniu? [ Dodano: Pią 24 Paź, 2008 18:50 ] jak by bylo sprzeglo to by na goracym tez tak sie blokowalo. A to sie dzieje na zimnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kubek Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 a ile kosztuje taki olej? i ile litrow w takim opakowaniu? ja za litrowe opakowanie zapłaciłem niecałe 35 zł u mnie brakowało tylko 2 setki żeby dolać wiec kopiłem litr za 5 morze coś taniej ale to na pewno nie za dużo nie oszukujmy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marioxxx2 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 ilość oleju ok 3L, rodzaj: olej przekładniowy wielosezonowy EP o lepkości: SAE 75W90 lub 80W90 wymiana co 60000 lub co 2 lata są to dane z książki obsługi nissan micra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 moze nalewane z beczki beda tansze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kubek Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 moze nalewane z beczki beda tansze wiesz co nie powiem ci ale wątpię ten olej jest drogi na pewno nie kupisz go w cenie mineralnego z tesco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 mam znajomego co beczulki z niemiec przywozi moze mi da tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kubek Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 mam znajomego co beczulki z niemiec przywozi moze mi da tanio a to spoko tylko nie jakiejś byle jakiej firmy bo ja bym na takich rzeczach nie oszczędzał bo do skrzyni lejesz raz na ileś tam tys. km to warto zainwestować w porządnej klasy olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 ale on przywozi castrole itp porzadne niemieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kubek Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 ale on przywozi castrole itp porzadne niemieckie a no to gitara to taki lej smialo nie wiesz gdzie moge pobrać ksiązke napraw bo przez wyszukiwarke to nie moge jako stego znalezc :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 do jakiego samochodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kubek Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 do jakiego samochodu? nissan sunny N14 CD20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 oj to nie wiem/ ja mam do micry k10 haynsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kubek Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 oj to nie wiem/ ja mam do micry k10 haynsa chyba sobie kupie albo nowy temat założę ale i tak go skasują zaraz pewnie heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 wcale nie. napisz ze nie znalazles i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 A czy ktoś wie jaki olej ma być do Micry K11 1,5 Diesel?? API GL-5 75W-80 1,8 - 2,0 litra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 nie wiesz gdzie moge pobrać ksiązke napraw bo przez wyszukiwarke to nie moge jako stego znalezc Kubek,poszukaj TUTAJ :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi