Gość rafio Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Hallo, mam w zderzaku po dwie wtyczki z każdej strony i dziury po osprzęcie :? - a może ktoś ma na zbyciu takowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lowiec Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 raczej deficytowy i drogi "osprzet" ale droge ladnie oswietla no i swietnie wyglada autko z przodu.jak w zderzaku masz tylko dziury "kwadratowe" po przeciwmgielnych to zapchanie ich moze wyjsc Cie taniej bo takie swiatla widzialem w normalnych sunnych ale jak masz duze prostokatne to czeka Cie poszukiwanie przeciwmgielnych i dalekosieznych w jednej ramce. pozdrawiam slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Jeśli nie uda Ci się znaleźć halogenów, to kosztem 35zł możesz sobie zaślepić dziury siatką Jacky. A wygląda to mniej więcej tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafio Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Problem wlasnie w tym ze mam duze prostokatne otwoty. Moze na gieldzie w Lubiniu cos bedzie - jak by ktos cos takiego posiadal to jestem chetny Pozdrawiam Rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Ja mam przeciwmgielne i dalekosiezne w jednej ramce, ale niestety tylko prawa strone. Nie sa w stanie idealnym ale chwilke pracy i juz beda Jak cos to na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafio Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Jak znajdę drugą stronę to się zgłoszę :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ostrymar Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Witam Dwa dni temu na Allegro widziałem aukcje z gratami do GTI. Gość ma także halogeny i to całkiem niedrogo, ale nie pamiętam ceny Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 WitamDwa dni temu na Allegro widziałem aukcje z gratami do GTI. Gość ma także halogeny i to całkiem niedrogo, ale nie pamiętam ceny Pozdro Daj linka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ostrymar Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Bardzo proszę http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=48896577 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Bardzo proszęhttp://moto.allegro.pl/show_item.php?item=48896577 Bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafio Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Dzięki za info! Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi