Gość Mroziu_84 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 jestem posiadaczem almery od niedawna jest to 3 dzwiowa i jedno co mnie denerwuje to że za każdym razem co wpuszczem pasażera do tyłu to musze ustawiać fotel kierowcy od nowa niezapamiętuje ustawionej pozycji w przeciwieństeie to fotela pasażera siędzącego z przodu tam jest wszystko wporządku i tak na marginecie gdzie mogę się dowiedzieć wszystkiego o n15 ale wersji magic nawiet niewiem czym ona sie wyróżnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pyrus Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 a umiesz korzystac z wyszukiwarki? http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=47235 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mroziu_84 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 dzięki stary wszystko jasne tak musi byś i nic na to nie poradzę [ Dodano: Pią 24 Paź, 2008 22:29 ] a jeżeli chodzi o korzystanie z wyszukiwarki to zdradzcie mi tą tajemniece jak wy to robicie bo ja wpisuje i wychodzą mi wszystkie tematy a nie ten konkretny co bym chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość devil-80 Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 popraw tego orta bo aż w oczy razi "korzystanie " tak to powinno wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pyrus Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Mroziu_84 na pw wyslalem ci wiadomosc jak korzystac z wyszukiwarki,mam nadzieje ze pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.