Gość dredex1 Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Mam Primerę 2,2 DCI - od roku nie było większych problemów Lecz dzisiaj zaświeciła się kontrolna airbagów - świeci na czerwono - czyli jest problem Nie wiem co zrobić - do serwisu - kawał drogi i koszty ? Może ktoś co miał taki problem mi coś podpowie Nie znalazłem takiego wcześniej tematy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek C Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Stawiam na brak kontaktu w którejś kostce AIR BAG-a pod siedzeniem kierowcy lub pasażera... Poczytaj o kasowaniu błędów poduchy, było na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość walencik Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 mam podobny problem i też nie wiem co z tym zrobić [ Dodano: Czw 30 Paź, 2008 22:30 ] byłem na serwisie boscha i usunoł mi usterke ale po dwóch tygodniach zaczeły znowu migać poduszki są sprawdzałem gdzie dalej szukać pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kordzio Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Możecie zrobić co zaproponował Maciek C, ale poduszki to bezpieczeństwo i na waszym miejscu odwiedziłbym serwis w celu kontroli. Jeśli wyjdzie, że jest coś nie tak to zawsze informacja dla was, że poduszki, lub jdna z nich nie działają, a naprawić można kiedy indziej. Myślę, że wiedza, co się dzieje, to już jest dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.