Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N15] Komu zlecić instalacje centralnego zamka

Gość Crushpl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mieszkam we Wocławiu. Czy znacie jakiś dobrych fachowców, u ktorych mogę kupić oraz zamontować centralny zamek w swojej almerze ?? Chciałbym również, aby zakupiony zestaw centralnego zamka był dobrej jakści, tzn nie zepsuje się przy pierwszej zimie. ( oczywiście szukam fachowców we Wrocławiu). Proszę o pomoc.

Na dobrą sprawę to każdy zakład gdzie zakładają alarmy, ja mam tak podłączony centralny oczywiście siłowniki made in china ale mam je dwa lata i jeden zepsuł się raz ale był na gwarancji tak więc facet mi od ręki zanienił

Witam

Podczepię się pod temat.

U mnie sytuacja wygląda tak, że mam fabryczny centralny (na kluczyk > otwieraja się 4 drzwi)...

Chciałbym sobie zamontować cenralny na pilota z funkcją domykania szyb oraz dodatkowego otwierania klapy bagażnika... nie wiem czy warto jakiś alarm instalować....

Możecie polecić jakieś centrlne???

A odnośnie warsztatu, gdzie możnabyłoby założyć taki centralny to polecam poszukać w miasteczkach wokół wrocławia... środa, dzierżoniów... w zależności kto gdzie jeździ (np. rodzina, znajomi) -> można zaoszczędzić.

Miałem rozwalone sprzęgło w DDZ facet wymienił mi za 180pln cały kompecik, we wrocku chcieli najtaniej 300, a niektórzy 400pln.

pozdrawiam

Slawek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...