foorest1 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Witam. Niestety nie mam ABS pali się kontrolka i tyle. Moje pytanie czy jest możliwość samemu sprawdzić błąd absu ? Czy coś w tym stylu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Sprawdz poziom plynu hamulcowego. Jesli jest ponizej minimum, wowczas ABS nie bedzie dzialal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foorest1 Opublikowano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Nestety to nie to. Coś jest chyba uszkodzone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 niestety musisz jechac do ASO na odczytanie bledow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foorest1 Opublikowano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 tylko licz sie ze sprawamoze byc tak banalna jak wymiana czujnika albo tak powazna zeskonczy sie na wymianiecalej pompy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0masz Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Zadzwoń do mnie ja pisałem doktorat jesli chodzi o abs w maximie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 zarówno u mnie w P10 jak i u kumpla w A32 mielismy ten sam problem z absem - zasyfiony czujnik z tyłu. Czyszczenie i po problemie. Także zgadzam się z przedmówcą - sprawa może byc banalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxi-Dyla Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Próbowałem wczoraj zobaczyc jaki mam bład w ABS i zrobiłem tak jak w serwisówce na stronie BR - 36 jest napisane: - jechałem ponad minutę z predkością ponad 30 km/h - wyłaczylem zaplon, - zmasowalem 4 wejście wtyczki, - włączyłem zapłon, po 3 sekundach powinno mi wymigać jaki jest błąd. Niestety lampka cały czas sie świeciła. Czy cos zrobiłem nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.