PumaRST Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 witam, mam taka prośbe, bo świeciłą mi sie na chwile kontrolka znajdujaca sie w lewym dolnym rogu zegarów (N15 po lifcie) i nie wiem co to jest a że jechałem dosć szybko to nie zdązyłem jej sie przyjżec. Było to na dosć długim ostrym łuku wiec mozę to tylko jakas kontrolka od któregoś płyny ale wole sie upewnic. W związku z tym prosze o opis kontrolek na tych zegarach lub gdzie to moge znaleść. Pozdrawiam PumaRST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek197612 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 po lewej stronie na dole znajduje się rezerwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumaRST Opublikowano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 po lewej stronie na dole znajduje się rezerwa ale chodzi mi nie na tarczy tylko obok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość devil-80 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 opis kontrolek znajdziesz w instrukcji almery która jest do zassania na forum. http://rapidshare.com/files/136847241/Ksi_...Almera.rar.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumaRST Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.