Gość Micro_Radek Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Po dynamicznym manewrze zawracania na wąskiej ulicy zaczęła się ciągle palić lampka od hamulca ręcznego. Kontrolka pali sie bez względu na położenie dźwigni hamulca. W maluchu taka sama lampka zapalała się przy ubytku płynu hamulcowego, ale płyn spradził mój mechanik i jest OK. Czy ktoś wie jaka jest przyczyna :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marioxxx2 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 jakiś miesiąc temu miałem to samo z lampką ręcznego ale jakimś cudem samo przeszło, zobacz czy wszystko wporządku z włącznikiem pod dźwignią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gazelek Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Czujnik od recznego jest zaraz przy dzwigni, zobacz czy po tym 'dynamicznym' manewrze sobie go nie rozwaliles, badz Ci sie jakos nie przekrecil. W Micrze sa dwie kontrolki od hamulca, jedna z logiem (P) a druga z (!) - pierwsza jest od recznego, druga od hamulcow, ale przy zacignieciu recznego mi sie swieca obydwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.