Gość ShowView Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 witam wszystkich, taki oto przypadek.... rano odpalam autko i na wyświetlaczu miga mi temperatura - cyferka (2) oraz jednostka © , zwrocilem na to uwage bo pierwszy raz sie zdazylo. Po chwili cyfra przestała migać natomiast jednostka nie. Nie wiem kiedy to sie skonczylo bo zająłem się jazdą. Wiecej sie to nie powtorzylo, tzn. uruchamiam silnik i oba wskazania nie migają. Co to moze oznaczać? Jakies rozgrzewanie, odmrazanie szyb? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Mruganie wskaźnika temperatury zewnętrznej oznacza potencjalne niebezpieczeństwo gołoledzi na jezdni - zaczyna mrugać gdy temp spadnie poniżej +3° bodajże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ShowView Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 to by miało sens bo tempreatura była +2C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Proponuje poczytać instrukcje obsługi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ShowView Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 to też ma czasem sens dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość baks79 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Mruganie wskaźnika temperatury zewnętrznej oznacza potencjalne niebezpieczeństwo gołoledzi na jezdni - zaczyna mrugać gdy temp spadnie poniżej +3° bodajże. Dokładnie, tak samo jest też m. in. w Oplach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teflon9 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Mruganie wskaźnika temperatury zewnętrznej oznacza potencjalne niebezpieczeństwo gołoledzi na jezdni - zaczyna mrugać gdy temp spadnie poniżej +3° bodajże. W moim przypadku wskazanie temp. miga przy +4, a to jest zależne jak jest ustawiony w kompie. Tak doczytałem o ustawieniach gdzieś na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.