Gość TWIN Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Co do różnic to z tego co sie orientuje to w dCi jest system Common Rail a w nissanowskim Di tego chyba niema. Co do mocy to wydaje mi się że w silnikach Di nie było 136 koni one mają po 112. Jesli sie myle to mnie poprawcie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Chyba masz rację. Około 112 w Almerze , bo mocniejsza wersja Di była we wczesnych P12 i miała 126 koni. Później weszło Renault ze swoimi dCi. e..tam ja wolę i tak grupę tdi A poranne budzenie całej dzielnicy też lubisz :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 A poranne budzenie całej dzielnicy też lubisz :?: Hehehe... bardzo dobre. Przypomnialo mi sie kiedys jak gosc odpalil TDI VW a ja stalem w poblizu - az poskoczylem ze strachu :twisted: Swoja droga mialem okazje ostatnio pojechac RAV4 D4D - jedno slowo CZOLG :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qbas Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Chyba masz rację. Około 112 w Almerze , bo mocniejsza wersja Di była we wczesnych P12 i miała 126 koni. Później weszło Renault ze swoimi dCi. e..tam ja wolę i tak grupę tdi A poranne budzenie całej dzielnicy też lubisz :?: No ja mam 108 KM i to jest pewne, ale jak pamiętam to co czytałem zanim kupiłem wózek to raczej była wersja 130kilku konna. Spróbuję znaleść gdzieś to info co miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monia Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 wracając do żarówek.....palą się na masę.....to chyba uroki H7, ich wielkości (a raczej małej pojemności) i gazu w środku...ale ostatnio założyłam Philipsy GT130 i jak narazie...odpukać.....spokój ;-) a co do opon, to też kiedyś wrzuciłam swoją opinię, że wolałabym zachodnie używki, niż nowe polskie, to mnie koledzy lekko zjechali..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 No ja mam 108 KM i to jest pewne, ale jak pamiętam to co czytałem zanim kupiłem wózek to raczej była wersja 130kilku konna. Ponad 130 to mają dCi od Renault, chyba nawet coś koło 140 w Primerze, 136 w Trailu i w Almerze- tyle dokładnie. Nissanowskie Di, aż tak silne nie były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 a co do opon, to też kiedyś wrzuciłam swoją opinię, że wolałabym zachodnie używki, niż nowe polskie, to mnie koledzy lekko zjechali..... Hehehehehe.Napewno nie ja, bo ja 100 razy bardziej wole zachodnie dobre uzywki niz nowe polskie gowno i juz wiele razy sie o tym przekonalem.Niech kazdy mowi co chce ale ja nie zmienie swego zdania. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monia Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Hehehehehe.Napewno nie ja, bo ja 100 razy bardziej wole zachodnie dobre uzywki niz nowe polskie gowno i juz wiele razy sie o tym przekonalem.Niech kazdy mowi co chce ale ja nie zmienie swego zdania. POZDRAWIAM..... ooo, dobrze to słyszeć Tomcio....;-) ja też zdania nie zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cytawa Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 DzoDzo - popieram , ja tez wolę zachodznie urzywki - właśńie dzisaij kupiłe PIRELLI 6000 - półroczne - zarąbiaste do swojej almerki ciszej codzą i co najważniejsze cena - CAŁY KOMPLET TYLKO Z WYMIANKĄ 300,00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Heh.Ciesze sie ze nie jestem sam :):) Ja mam takie zimowki ze i na sniegu i na wodzie i na suchym sie za.......e trzymaja, ale szkoda mi ich zdzierac, ale oczywiscie byly kupione jako uzywane.Teraz trzeba cos na lato kupic jakies dobre omponki. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 DzoDzo - popieram , ja tez wolę zachodznie urzywki - właśńie dzisaij kupiłe PIRELLI 6000 - półroczne - zarąbiaste do swojej almerki ciszej codzą i co najważniejsze cena - CAŁY KOMPLET TYLKO Z WYMIANKĄ 300,00 uuuuuu to nie pochandlujemy nic..... ale dobrze kupilłeś - tanio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 a co do opon, to też kiedyś wrzuciłam swoją opinię, że wolałabym zachodnie używki, niż nowe polskie, to mnie koledzy lekko zjechali..... Hehehehehe.Napewno nie ja, bo ja 100 razy bardziej wole zachodnie dobre uzywki niz nowe polskie gowno i juz wiele razy sie o tym przekonalem.Niech kazdy mowi co chce ale ja nie zmienie swego zdania. POZDRAWIAM..... Musialeś mieć najtańsze z polskich skoro takie przeżycia miałeś. Ja jak kupujępolskie to nie najtańsze, ale lepsze jednokierunkowe wytrzymałe przynajmniej na 220km/h i spisywały się dobrze. Fakt, że nie dawałem za nie 150 za sztukę lecz 250. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 uuuuuu to nie pochandlujemy nic..... ale dobrze kupilłeś - tanio! A ja nie dalej jak tydzień temu kupiłem 4 sztuki jakichś Continentalek. ładny bieżnik, głęboki, cichutkie, fajniutkie... Za komplet dałem 200zł z montażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monia Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 A ja nie dalej jak tydzień temu kupiłem 4 sztuki jakichś Continentalek. ładny bieżnik, głęboki, cichutkie, fajniutkie... Za komplet dałem 200zł z montażem Dżizes, gdzie Wy kupujecie takie tanie oponeksy? ja nigdy nie mogę trafić! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Dżizes, gdzie Wy kupujecie takie tanie oponeksy? ja nigdy nie mogę trafić! ;-) Pewna bardzo stara Księga głosi: "Szukajcie a znajdziecie!". Cierpliwość to wielka cnota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 A ja kupilem za***iste zimoweczki 150 zlotych za 2 sztuki z zalozeniem i wystarcza mi jeszcze na 2 sezony, a juz jeden przejezdzilem.A jesli chodzi o letnie to przy mojej jezdzie tak samo szybko zedre nowe jak i uzywane wiec nie oplaca sie kupowac mi nowek, na ktore zreszta szkoda i nie mam kasy. P.S widze ze zaczelo sie znowu na temat opon, wiec moze zakonczmy temat opon w poscie na calkiem inny temat. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paweł ~~ Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Chyba masz rację. Około 112 w Almerze , bo mocniejsza wersja Di była we wczesnych P12 i miała 126 koni. Później weszło Renault ze swoimi dCi. e..tam ja wolę i tak grupę tdi A poranne budzenie całej dzielnicy też lubisz :?: zdąrzyłem się przyzwyczaić rodzina też swoją drogą to tdi dobrze by ci tyłek skopało ostatnio łapałem sie z bmką e30 2.5l. to do 3 szliśmy równo później ją wciągałem powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 swoją drogą to tdi dobrze by ci tyłek skopało ostatnio łapałem sie z bmką e30 2.5l. to do 3 szliśmy równo później ją wciągałem powoli Może i by mi skopało, ale na pewno nie twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Bm-ka to kiszka kuzyn ma 525 2,5l w prawdzie wziął mnie, ale się namęczył bo do 100km/h to musiał trochę pomachać biegami, a ja tylko raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paweł ~~ Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 zetek nie porównój 5 do 3 bo to duża różnica wagowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paweł ~~ Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 swoją drogą to tdi dobrze by ci tyłek skopało ostatnio łapałem sie z bmką e30 2.5l. to do 3 szliśmy równo później ją wciągałem powoli Może i by mi skopało, ale na pewno nie twoje fight wpadam na spok w celu sprawdzeniqa twojej prawdomówności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 zetek nie porównój 5 do 3 bo to duża różnica wagowa No a Ty weź poprawkę na to, że Primera 2.0TD to nie Ibi TDI. PS Kończymy gadki nie na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 swoją drogą to tdi dobrze by ci tyłek skopało ostatnio łapałem sie z bmką e30 2.5l. to do 3 szliśmy równo później ją wciągałem powoli Może i by mi skopało, ale na pewno nie twoje fight wpadam na spok w celu sprawdzeniqa twojej prawdomówności Jest szansa na krajowym. Chyba, że się wybierasz na dalekie południe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paweł ~~ Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 dieselkiem to mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 zetek nie porównój 5 do 3 bo to duża różnica wagowa No a Ty weź poprawkę na to, że Primera 2.0TD to nie Ibi TDI. PS Kończymy gadki nie na temat. Ogólnie mówiąc to nie jechałem Primerką 2.0TD tylko Sunny 1.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi