stefino Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Witam!! Szwagier wczoraj się szarpnął na Micrę z 94r czerwoną 3dr 1.0 benzynka. Wszystko pięknie ładnie ale nie działa zegarek(podświetlenie tak ale nie ma na nim cyfr) ma standardowe zegary czyli bez obrotomierza; oraz ma też el regulację świateł- silniczki chodzą ale nie przesuwają lustrami lamp- wypadły "kołki"- Mam w związku z tym pytania- jak wywalić zegary to wiem ale co może dolegać temu zegarkowi?? Trzeba przelutować inny??; I jak można w K11 wyjąc przednie światła- nie wiem co zrobić z grillem bo w narożnikach nie chce puścić?? Proszę o pomoc i pozdrawiam. Szukałem w wyszukiwarce lecz niczego konkretnego nie znalazłem stąd proszę modów o nie kasowanie tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_81 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Ściągnij sobie książke..tam będzie jak i co odkręcić żeby nie urwać.. http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ka&start=35 PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 ok ale nie znajdę tam odpowiedzi na problem związany z zegarkiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wosovsky Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Tutaj zmojej strony pytanko, a swiatelko w samochodzie dziala? te na suficie? Ja przy zmianie radia niewiem jakim cudem wywalilem bezpiecznik 1 wlasnie od tego swiatelka i niedzialal tez zegarek. Puszke bezp. jjakbys niewwiedzial masz po lewej stronie, zpkt widzenia kierowcy przy lewym kolanie Sprawdz zanim pchobnie rozbebeszysz licznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Wszystkie bezpieczniki są jak najbardziej ok. Zegary rozebrałem i wyczyściłem cały zespół tego zegarka ale to nic nie dało- wygląda na to jakby lcd już się skończył... światełko na suficie działa i podświetlenie tego zegarka też. On sam natomiast nie działa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Moze kondensator albo kondensatory do wymiany.Jezeli sa oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Można wymienić sam zegarek, ale jak już wymieniać, to chyba lepiej troszkę dołożyć i zamienić licznik na taki z obrotkiem (w końcu samego zegarka i tak nie kupisz, trzeba kupić jakiś licznik). Ale najpierw spróbuj naprawić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Nie ma sensu wymieniać poszczególnych części elektronicznych tego zegarka bo to nic nie da, a zanim trafię na tę właściwą to wolę już kupić cały wskaźnik temperatury wraz ze sprawnym zegarkiem. Domiss- powiedz mi czy dużo jest roboty i kłopotów z zamianą zegarów na te z obrotomierzem?? Czy wszystko będzie pasowało bez jakiś przeróbek czy jak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wosovsky Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 taka sugestia: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ghlight=licznik Sam szykuje sie do takiej wymiany jak dorwe cos tanio na allegro :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 wiem wiem czytałem... ale co z tym cholernym zegarkiem jest nie teges.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kliput Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Witam mam ten sam problem - po wymontowaniu starego radyjka zero zegarka i światła w kabinie na domiar złego po zamontowaniu nowego radia - sprawnego - zero radia. Właśnie ściągam książkę Pytanie - może jest jeszcze gdzieś jakiś bezpiecznik poza skrzyneczką? :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 hmmm światełko w kabinie i bagażniku u mnie jest ale zegarek nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość giez Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 ja znowu mam cyfry ale nie mam podświetlenia wie ktoś co zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Próbowałem podmienić zegarek ode mnie z Bluebirda- jest podobny ale jednak nie będzie pasował... troszkę inna płytka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi