Gość sajak Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 mam problem ze zdjęciem poszycia drzwi a dokładnie z korbą od szyby nie wiem jak ją zdemontować . Znając życie zaraz moderator albo inny WEBmaster skieruje mnie do wyszukiwarki, ale tam w większości są na temat elektrycznych szyb. Tak jak w "Zrób to sam" ( a nie chce nic połamać w moim autku:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 sajak, u siebie nie mam korbek ale z tego co pamietam w innych autach to ściągało się zaślepkę i odkręcało śrubę mocującą korbkę do drzwi i później ściągało się po kolei elementy korbki. Znając życie zaraz moderator albo inny WEBmaster skieruje mnie do wyszukiwarkipesymista albo wiesz, że jest i ci się nie chce szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sajak Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 szukałem ale z tego co wyczytałem to wszyscy pomijali ten temat, a szukać w kolejnych to mi nie starczy czasu:) :diabel: Właśnie podważałem próbowałem odczepić tą zaślepkę i nic wygina się do takiego momentu jakby miała zaraz pęknąć i nic. pozostałe elementy schodzą tak jak opisują w zrób to sam. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Riki Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Żeby ściągnąć korbkę musisz rozchylic drucik wygięty w kształcie lityery U i go wysunąć. Potem korkba właściwie wypadnie. Znalażlem fotkę korbki, dorobiłem strzałki, coś tu widać: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz1983 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 dokładnie musisz zdjac zawleczke, lekko odchylając korbe i juz prawie gotowe, po odkreceniu 2 srubek od dołu zaczynaj wyciągac poszycie z zatrzasko a nastepnie po wyjeciu poszycia z zatrzaskow unies je do gory i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 sajak jeżeli chodzi Ci jak zdjąć zabezpieczenie z korbki, czyli wyjąć tą zawleczkę to najprościej zahaczyć cienkim sznurkiem za wystające koncówki i po prostu pociągnąć równocześnie za oba kawałki sznurka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sajak Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 :one: udało się małymi kroczkami i zostanę MC giverem :027: dzięki wielkie nie obeszło się bez strat, ale złe dobrego początki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megadave Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgubiłem ten drucik od korbki. Jakieś sugestie czym go zastąpić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Dostaniesz w każdym sklepie motoryzacyjnym. Fiaty, Polonezy tez tak miały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.