Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N15] wersjia magic

Gość Mroziu_84

Rekomendowane odpowiedzi

chłopaki sorki ale nic nie mogę znaleźć na temat nissan almery magic co to w ogóle oznacza bo jak zdążyłem zauważyć to nikt takiej wersji na forum nie ma bynajmniej nikt o niej nie piszę a ja mami i nie wiem czym się różni od pozostałych czy ona jest po fl

Jak trochę się po googli to wyskakują ogłoszenia ( głównie z Niemiec ) z taką wersja - pewnie to inaczej zwany GX może z jakimś bonusem ale cudów się nie spodziewaj - silnik 200 KM raczej odpada :D być może odświeżyli trochę nazwy.

Ogłoszenia które znalazłem to były N15 przed i po lifcie.

Ja mialem jak pamietam MAGIC w papierach salonowych, 3drzwiowa, elektryka szyb, lusterek, szyber oryginal, podlokietnik, spoiler na klapie oryginal, bez abs i bez klimy, brak zaglowkow tylnych oraz nie bylo halogenow - opisana wersja jaka kupilem.

magic to wersja wyposażenia jam mam trochę inaczej niż napisał wwl-3drzwiowa, elektryka szyb, lusterek, spoiler na klapie oryginal,abs,klima, zagłówki wszystkie, 4 poduszki pow. sprowadzony z Niemiec produkcja grudzień "98

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...