Gość Radzio Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Czy ktoś orientuje się ile może kosztować czujnik ciśnienia oleju (ten przy filtrze oleju) do Nissana Primery P11 2.0 97r.? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROBAS Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Jeżeli chodzi Ci o tą bańkę ( na tablicy oprócz kontrolki jest manometr ) to mam używaną ale sprawną- interesuje?? Silnik SR20DE, cena do negocjacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy77 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 ja do siebie kupowalem to dalem chyba 25 zybli. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marwikar1 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 14 zł. płaciłem za taki czujnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radoslawos Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 dokładnie wczoraj kupowałem czujnik cisnienia oleju do p11.144, w JC auto zamiennik-29zł, orginalny NISSANowski 45zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radzio Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Ale starocia wygrzebaliście . Dzięki za informacje - będzie dla potomnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 radoslawos gdzie kupiłeś ten czujnik?? masz jakieś namiary [ Dodano: Pon 22 Paź, 2007 12:55 ] ja potrzbuje czujnik do wskaźnika oleju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radoslawos Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 czujnik kupiłem w firmie JCauto w Olsztynie http://www.jcauto.pl/pl/siec_sprzedazy/filie/ ale to ogólnopolska sieć sprzedaży także nie powinieneś mieć kłopotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.