Gość J3lonek Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Witam Mozecie mi powiedziec gdzie moge zaprogramowac immobilizer i dorobic kluczyk do infiniti g35 ? mam auto z usa po kradziezy i nie posiada kluczyków z tego co wiem trzeba wyslac do usa numer komputera, numer VIN oraz dowod wlasnosci auta do usa i oni przysyłają kluczyk .. ale to raczej opcja dla osob z usa wątpie ze prywatnej osobie z PL uda sie cos takiego załatwic. miał ktos podobną sytuacje ze zgubil kluczyk i musial dorobic go nie mając kluczyka do skopiowania? w ostatecznosci serwis .. tylko ile za taką usługe? dzwonilem i mowią ze muszą miec auto aby wymontowac "jakąś część" ktorą wyslą do usa ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 trzeba bylo kupic auto legalnie a nie kradzione, a jak chcesz to moge ci zalatwic oryginalne kluczyki do G35 razem z pilotem. daj znac na PW jesli jestes zainteresowany!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3lonek Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 auto kupione jest legalnie na copart.com poszlo pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ymynyny Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Witam Mam pytanie, mianowicie czy ktoś wie gdzie w okolicach Wrocka przerabiają lub potrafią przerobić lampy ledowe w Infiniti FX . Info pilnie potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3lonek Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 czy ktos moze udzielić informacji czy jak kupie drugi komputer + pestka do immobilizera i dorobie kluczyk do zamkow ktore są to auto bedzie odpalać i dzialać w nim cała elektronika? [ Dodano: Pią 12 Gru, 2008 20:10 ] widze ze nikt nie ma pojęcia o tym... kluczyk juz mam zrobiony .. pzodr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.