Gość tomcio32 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 jaki akumulator jest zalecany przez producenta do n16 1.5 2000r [prąd rozruchowy,pojemność]. czy po odłączeniu starego nic się nie stanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur_NH Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Witaj...Ja do swojego kupiłem Centre 75/760 i śmiga Wiec polecam :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pumba Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Witaj...Ja do swojego kupiłem Centre 75/760 i śmiga Wiec polecam :> Jeżeli silnik masz 1,5 w benzynie to moim zdanie bez sensu taka duża pojemność i prąd rozruchowy. Ja teraz wymieniłem na Centra Plus 50Ah/450 i polecam - wystarczy w zupełności zważywszy że "fabryczny" był 47/420 Aha, no i w moim przypadku nic się nie stało poza rozkodowaniem radia. Fakt że przerwa w zasilaniu trwała ok. 5 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mas Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Witaj...Ja do swojego kupiłem Centre 75/760 i śmiga Wiec polecam :> Jeżeli silnik masz 1,5 w benzynie to moim zdanie bez sensu taka duża pojemność i prąd rozruchowy. Ja teraz wymieniłem na Centra Plus 50Ah/450 i polecam - wystarczy w zupełności zważywszy że "fabryczny" był 47/420 Aha, no i w moim przypadku nic się nie stało poza rozkodowaniem radia. Fakt że przerwa w zasilaniu trwała ok. 5 minut. Jeśli alternator da radę to naładować to ok - ale warto by sprawdzić czy doładowuje Ci go do końca. Chociaż ja do swojej 1.8 mam bodajże 56/600 i przy jeździe głównie na krótkich odcinkach nie narzekam. A w bagażniku niemały wzmacniacz siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur_NH Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Myślałem ze 1.5 Dci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pumba Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Myślałem ze 1.5 Dci Napisał tylko 1,5 więc chyba benzyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mas Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Myślałem ze 1.5 Dci Napisał tylko 1,5 więc chyba benzyna... Rocznik 2000 więc na pewno benzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DezMond Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 z 2 miecha temu kupilem centre 55ah za 219zl i dziala bezproblemowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pagio1 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 U siebie rok temu wstawiłem 55ah ze względu na jazdę na krótkich odcinkach i wszystko gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tenzyd Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 W styczniu autku stuknie 4 rok od nowości i wczoraj już ledwo odpaliłem (ogrzewany garaż) a że czeka mnie wypad na narty wiec nastąpiła wymiana. Standardowy został zastąpiony mocniejszym 55Ah 460 Aen12v na razie wszystko ok okaże się jak spędzi noc na chłodzie pod chmurką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi