Myrek Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Witam. Jaką skrzynie ma N14 94r. GA14DE (1.4, wtrysk)? Czy taką samą jak almera 1.4: RS5F30A? Gdzie można znaleźć to oznaczenie na skrzyni? Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Wychodzi na to, że tak Żródło: -> http://www.emi-skf.pl/download/valeo_katal...zegiel_2004.xls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myrek Opublikowano 30 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Dzięki. Kurde, tak myślałem, ale mam pewne wątpliwości. Sprawdzałem półoś w katalogu JC. I przeguby z Sunny pasują do Almery, ale już wałki nie. Dziwne, dlaczego skoro to te same skrzynie? Zastanawia mnie, czy do swojego Sunny mogę kupić półoś z Almety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.