Dżem Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Proszę o opinie użytkowników polskich wtryskiwaczy PLANIjet www.planijet.pl Zakładałem je w lubelskiej firmie PLANIPLASTIC na ul.Firlejowska 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 montowałem je w maximie i VW Bora 1,6 bardzo fajne wtryskiwacze krótkie czasy otwarcia i w miare liniowa harakterystyka napewno leprze od czerwonych Valteków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maras Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 No i u producenta kosztują ok 40zł za sztukę, wliczając przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 A co mozecie powiedziec o wtryskach rail niebieskich 3ohm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Faktycznie są tanie -ja słyszałem że za ok. 80 zł w servisie (może z wymianą). Trochę klekoczą ale mnie to nie przeszkadza. A jak jest z ich żywotnością, choć przy ich cenie i możliwość pojedyńczej wymiany a nie w komplecie to już mniejszy problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mdzalewscy Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 mam w Dodgu Calibrze Planijety, od jakieś 20tyś km, czyli będzie z 8 miesięcy już , pod maską głośno cykają, ale po zamknięciu maski nic nie słychać, narazie odpukać jest oki, są lepsze niż Valteki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sajgon76 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Proszę o opinie użytkowników polskich wtryskiwaczy PLANIjet www.planijet.pl Zakładałem je w lubelskiej firmie PLANIPLASTIC na ul.Firlejowska 32 Zakladalem tam cala instalacje w Almerze z 2001 roku, mam ja poł roku i zadnych problemow, same wtryskiwacze pracuja bez zarzutu, takze polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 A co mozecie powiedziec o wtryskach rail niebieskich 3ohm? chwile śmigałem i nigdy więcej ich nie wsadzę do swojego autka ....30 % różnic wydatku pomiędzy cylindrami mówi samo za siebie kopanie silnika ,,, co do wtrysków nie lepiej coś sprawdzonego i zachwalanego jak Hana czy przynajmniej MJ choć te mi kolega z LPG foruma bardzo chwalił i to w jakiejś poważnej furze a pojęcie o LPG ma sam montował sekw pod blokiem ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 no barbórka się zbliża i czas na konkurs: GÓRNIK ROKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 ostatnio mało patrze wiec to tak mało bo widziałem ostatnio ktoś odkopał z 2005 ..roku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mind Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 A co mozecie powiedziec o wtryskach rail niebieskich 3ohm? Możemy powiedzieć to samo co o Valtekach - złom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Możemy powiedzieć to samo co o Valtekach - złom nie baw sie w górnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi