Gość blazej Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Czeka na lepsze czasy Blacharkę trzeba zrobić i przy okazji całą resztę, która wyeksploatowała się przez te 16 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 a co siadlo w blacharce konkretnie? na fotkach wyglada jak nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blazej Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Głównie progi, po nieudolnym usunięciu rdzy i malowaniu przez partacza :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 a no moje progi tez czekaja na odsiwezenie.... i zapsawanie tylnej czesci od nadkola bo jest meeega dziura do progu po obu stronach... No i jeszcze laczenie podlogi z nadkolep po stronie pasazera przecieka jak myje auto... do wyciecia i spwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Jest on fabryczny wraz z cewka? czy ktos na taki zamienil? Jest on fabryczny,ale nie w tym roczniku przed 88' Chyba że klepane gdzieś ze starych zapasów. Jeśli masz platyny to śmiało od pierdziela lub innego z zapłonem stykowym. I przejrzyj platynki (przeszlifuj drobnym papierkiem ściernym lub pilniczkiem,mogą być nadpalone,a następnie ustaw przerwę i zapłon i będzie gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 ja mam 92 mechanikowi powiem zeby sie tym pobawil... MOze spalanie pojdzie jeszcze w dol jedna rzecz mnie jeszcze wkurza... bendiksol na rozruszniku ;/ jak go wezmie mania to zaskrzeczy 4 razy pod rzad :/ przynajmniej raz dziennie skrzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Poszukaj na forum,gdzieś o tym było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 ja wiem ze bylo :0 ale boje sie tego ruszac.. najlepiej nie kombinowac a wymienic... ale nie chce sie pograzac w kasie.. dosc mnie te obecne naprawy pociagna :/ jakos przezyje na moim skrzeczacym a pytanie do innych uzytkownikow k10 wchodzacyhc na ten post skrzeczy wam rozrusznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 a pytanie do innych uzytkownikow k10 wchodzacyhc na ten post skrzeczy wam rozrusznik? pewnie w każdej skrzeczy...taka wada wrodzona Ps. borciuch trzymaj się tematu posta bo niedługo będzie tu więcej OT niż wiadomości traktujących o tym co jest zawarte w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 hehe spoko ale nie chce zakladac nowego tematu zeby wam nie smiecic chce dbac o czystosc hehe czyli nie ruszam rozrusznika hehe dzis odbior czesci zobaczymy co da wymiana kabelkow itp... mam nadzieje ze cos da bo slabyyyyyyyy sie zrobil i smierdzi gazem nie przepalonym z rury jak by siwece nie mialy mocy [ Dodano: Wto 04 Lis, 2008 16:18 ] no i mam kable i linke do recznego.. kable marki janmor chyba polskie. kopulki brak! sa wszystkie ale nie takie jak moja czyli na dwoch srubach.. przywiezli dwie na zatrzask innej nie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 kable marki janmor :/ :zly: :029: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 a tam... mam dwa lata rekojmi rok gwarancji... Strzela to wymienie i moga mnie... hehe takie mi przywiezli... mialy byc nipartsy ale coz... i pisze ze sa pod LPG [ Dodano: Wto 04 Lis, 2008 18:20 ] wlasnie skonczylem regulacje lpga teraz to ma kopa... dzis mi wyszlo spalanie 8.5litra... przegiecie... w sobote kable i reszta mafii do wymiany [ Dodano: Wto 04 Lis, 2008 18:25 ] przegladam neta i widze ze sobie chwala janmory nawet w bmw i mercach.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi