Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

rozrzad k10

Gość wiesiu9999

Rekomendowane odpowiedzi

witam pewnie ktos odpowie pamietaj o opcji szukaj;-) szukalem ale nie znalazlem wiec jesli ktos dokladnie opisze jak ustawic rozrzad przy k10 bede wdzieczny wiem ze sa znaki na kole je widze ale na silniku niestety nie czekam pozdrawiam

kiedy znaki na kole pasowym są zgrane, znak na kole rozrządu musza idealnie pokrywać się w lewą górną dziurą na śrubę do mocowania obudowy paska. Zresztą sam możesz zrobić znak dowolnie czym, chocby lakierem do paznokci (pod warunkiem, że taraz masz rozrząd dobrze ustawiony :) )

Gość wiesiu9999

no cudnie teraz moge sie brac za wymiane jeszcze glowice zrownac i do dziela tym razem przygotowalem sie teoretycznie he he mam nadzieje ze mi znow nie dmuchnie uszczelki bo to zle wplywa na moje samopoczucie;-) do naprawy mam tez muj nowy nabytek passata b3 poprzedni wlasciciel w miejsce panewki korbowodowej wsadzil sklepane dwie blaszki no do domu dojechalem a teraz szlif walu i wymiana piercieni dzieki za pomoc pozdrawiam

wiesiu9999, nie zapomnij po 500 km dokręcić głowicy,bo będziesz kupował nową uszczelkę i nie daj sobie powiedzieć że nie trzeba ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...