Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[P11.144/W11.144] Prawa lampa cofania Kombi

and_pec

Rekomendowane odpowiedzi

Z prawej strony nie mam wkładu z żarówkami w lampie. Chciałbym coś tam zamontować. Oryginalnie lampa ta zawsze była atrapą.

Czy ktoś z was prowadził już instalację do tej atrapy? Jak umocował żarówki w niej i na czym. Zespół gniazd z lewej lampy nie pasuje do prawej.

Co do wiązki przewodów to pociągnę z lampy lewej, Tylko jak tam zamocować żarówki żeby nie latały.

Hmm, ja mam u siebie oba światła cofania, jedyną rzeczą niesymetryczną jest światło przeciwmgielne - jedno jest nieświecące - to po prawej.

Przeciwmgielne też dało by zrobić po wypiłowaniu plastiku. To dziwne że nie ma tam żadnej instalacji u mnie, ale to nie problem. Bardziej chodzi mi o zamocowanie żarówek. Jak to wygląda u ciebie. Fotka mile widziana, nawet ta z telefonu

• 3 tygodnie później...

U MNIE JEST W KOMBIAKU JEST MIEJSCE I DOPROWADZONE SA KABLE DO obu lamp. sek w tym ze nie mam przeciwmgielnych znaczy kontrolka swieci ale lampy si nie siweca chyba posprawdzam przekaznik i bezpieczniki jak nie to cto juz nie wiem czego icvh nie ma

GRZESMAK poniewarz to twój pierwszy post to dam ci podpowiedż

http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=22119

Zapoznaj się z stroną główną primery, pobierz manuala i instrukcje

• 1 miesiąc temu...
Gość zeroberto

U

U MNIE JEST W KOMBIAKU JEST MIEJSCE I DOPROWADZONE SA KABLE DO obu lamp.

u mnie nie ma kabli tylko jakby mala przeróbka bo kable z prawej strony ida do oswietlenia tablicy i sa zaizolowane, zadnej kostki.

Dziwne jest tylko to ze jest wyłamany uchwyt do mocowania żarówki cofania:)

Mechani mówi za tak jest we wszystkich

Spoko, tez chciałem sprawdzić czemu prawy przeciwmgłowy nie świeci i wyciągając połamał się zatrzask :/ światło cofania jest, przeciw mgielne zaślepione w lampie, ale mocowanie do żarówki jest :)

Ostatnio odkryłem ze nie ma tez dwiatła pzeciwmgielnego w przyczenie do łodzi. wszystkie lampy poza tym swieca.kontrolki tez bezpieczniki sa cale wie ktos czy moze jest tam jakis przekaznik bo z manuala wychodzi ze nie ma a opis tych lamp jakos mi nie ppasuj do mojego modelu. na skrzynce od bezpiecznikow jest tylko front fog a rear fog wogle nie ma . ??

[ Dodano: Czw 08 Sty, 2009 10:02 ]

moze uda sie wzucic w koncy zdjecia.a jak z bezpiecznikami. jesli bedzie mial inna wartosc amperazu to lampa bedzie swiecic czy nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...