and_pec Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Z prawej strony nie mam wkładu z żarówkami w lampie. Chciałbym coś tam zamontować. Oryginalnie lampa ta zawsze była atrapą. Czy ktoś z was prowadził już instalację do tej atrapy? Jak umocował żarówki w niej i na czym. Zespół gniazd z lewej lampy nie pasuje do prawej. Co do wiązki przewodów to pociągnę z lampy lewej, Tylko jak tam zamocować żarówki żeby nie latały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kn Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Hmm, ja mam u siebie oba światła cofania, jedyną rzeczą niesymetryczną jest światło przeciwmgielne - jedno jest nieświecące - to po prawej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Przeciwmgielne też dało by zrobić po wypiłowaniu plastiku. To dziwne że nie ma tam żadnej instalacji u mnie, ale to nie problem. Bardziej chodzi mi o zamocowanie żarówek. Jak to wygląda u ciebie. Fotka mile widziana, nawet ta z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kn Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Moze zdaze w weekend strzelic fotke, jak nie zapomne to zamieszcze na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZESMAK Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 U MNIE JEST W KOMBIAKU JEST MIEJSCE I DOPROWADZONE SA KABLE DO obu lamp. sek w tym ze nie mam przeciwmgielnych znaczy kontrolka swieci ale lampy si nie siweca chyba posprawdzam przekaznik i bezpieczniki jak nie to cto juz nie wiem czego icvh nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 GRZESMAK poniewarz to twój pierwszy post to dam ci podpowiedż http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=22119 Zapoznaj się z stroną główną primery, pobierz manuala i instrukcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeroberto Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 U U MNIE JEST W KOMBIAKU JEST MIEJSCE I DOPROWADZONE SA KABLE DO obu lamp. u mnie nie ma kabli tylko jakby mala przeróbka bo kable z prawej strony ida do oswietlenia tablicy i sa zaizolowane, zadnej kostki. Dziwne jest tylko to ze jest wyłamany uchwyt do mocowania żarówki cofania:) Mechani mówi za tak jest we wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbikzgr Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Spoko, tez chciałem sprawdzić czemu prawy przeciwmgłowy nie świeci i wyciągając połamał się zatrzask :/ światło cofania jest, przeciw mgielne zaślepione w lampie, ale mocowanie do żarówki jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZESMAK Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Ostatnio odkryłem ze nie ma tez dwiatła pzeciwmgielnego w przyczenie do łodzi. wszystkie lampy poza tym swieca.kontrolki tez bezpieczniki sa cale wie ktos czy moze jest tam jakis przekaznik bo z manuala wychodzi ze nie ma a opis tych lamp jakos mi nie ppasuj do mojego modelu. na skrzynce od bezpiecznikow jest tylko front fog a rear fog wogle nie ma . ?? [ Dodano: Czw 08 Sty, 2009 10:02 ] moze uda sie wzucic w koncy zdjecia.a jak z bezpiecznikami. jesli bedzie mial inna wartosc amperazu to lampa bedzie swiecic czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.