Gość jaszke14 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 witam serdecznie wszystkich forumowiczów.jestem nowy. posiadam primere p10 92 r. 2.0D i w zwiazku z tym mam pytanie.czy jest oswietlenie wnetrza przy zamknietych drzwiach?poniewaz u mnie dziala tylko przy otwieraniu drzwi.z gory dziekuje za wszelkie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 jaszke14, można włączyć też przy zamkniętych drzwiach. Przesuń dźwigienkę , która jest na lampce w drugie skrajne położenie. Powinno świecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Jezeli po przelaczeniu nie bedzie swiecila,to rozbierz ja.Moze blaszki zasniedzialy albo trzeba je podgiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaszke14 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 ale ja mam taka lampke ze nie ma zadnych przelacznikow,tylko dwa przyciski do dowch lampek,od strony kierowcy i pasazera.jak wyciagnalem ta lampke z sufitu to sa tam dwa przewody: jeden wpiety,a drugi niewpięty,wisi sobie.moze mam jakas lewa ta lampke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 To o czym piszesz to lampki do czytania map, one nie powinne się zaświecać gdy otwierasz drzwi, świecą tylko gdy wciśniesz przełącznik, lampka, która ma się zaświecać po otwarciu drzwi jest na środku pomiędzy przednimi oparciami foteli, w niej powinien być przełącznik: wyłącz/świeci przy otwarciu drzwi/świeci non stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaszke14 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 ja mam wersje z szyberdachem i mam tylko jedna lampke z przodu przy lusterku wstecznym z tymi dwoma wlacznikami co opisywalem.byc moze w tej wersji powinna byc inna lampka,poniewaz jedna kostka z dwoma przewodami wisi sobie luzno i nie ma jej nawet gdzie wpiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 No to nie wiem, może jakiś posiadacz wersji z szybrem się odezwie i podpowie jak jest u niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 u mnie jest szyber i jak najbardziej są dwie lampki, jedna na środku centralna, i dwie standardowo do mapek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV_BTM Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Ja tez mam dwie z przodu i po środku jedną.Dziwne ze ty masz tylko z przodu ,może podsufitka była zmieniana no nie wiem. 2.0DSLX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaszke14 Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 dziekuje wszystkim za podpowiedzi, wyszlo na to ze raczej nie mam oryginalnego szyberdachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilos210 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Ja tez mam primerę z szyberdachem i tez mam 2 lampki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nestor Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 No to oczywiste ze nie masz wtedy oryginalnego szyberdachu ktos nie dal rady sie wyrobic na takiej powierzchni jak w oryginale i musial wykoscic lampke Bardzo sie przydaje ta "srodkowa" lampka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert0806 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 witam panowie a jak sie nie wyłancza oswietlenie w ppodsufitce i w drzwiach nawet po zamkniecju ani po zapaleniu silnika co moze byc prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi