Gość rafaltc Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Witam! Kolejny problem, w tamtym roku o tej samej porze i w tym znów to samo. Nieraz po opadach i w zimowej porze zdarzy się że wykładzina na podłodze u kierowcy jest morka, tak jakby ktoś wylał tam z litr wody, i cały dywanik mokry ze aż woda cieknie, skąd ta woda się tam maniera? nigdzie nie widać dookoła ze mogła by spływać bo wszędzie dookoła jest sucho tylko w tym jednym miejscu stoi woda. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jam Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 albo masz dziure w podlodze albo uszczelka drzwi przepuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafaltc Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 dziury w podłodze raczej nie ma, bo patrzyłem z kanału i nigdzie nie widać, a jeśli chodzi o uszczelkę to w którym miejscu ta uszczelka może się znajdować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jam Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 jak to w ktorym miejscu ? otwierasz drzwi i w okol otworu wejsciowego do samochodu jest takie czarne gumowe i to wlasnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malyboa Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 ty ja tez mam mokra podloge ale ... u mnie to przez snieg ktory sie roztopil ... musze to wysuszyc ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek104 Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 może lecieć jeszcze przez ściane grodziową w okolicach dolnego podszybia.. Sprawdź jeszcze, czy nie masz zatkanych odpływów w progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tonek Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 może lecieć jeszcze przez ściane grodziową w okolicach dolnego podszybia.. Sprawdź jeszcze, czy nie masz zatkanych odpływów w progach ja miałem otwór w rynience podszybia widoczny po otwarciu maski. Woda sobie tam leciałe i po kolumnie kierownicy prościutko na wycieraczkę..... sprawdź koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supernissanb12 Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 U mnie tak było, szyba przednia sie odkleiła, oczywiście nic nie było widać, ale zaciekało. W konsekwencja tego była później wymiana szyby na nową. W podłodze są takie "kapselki" ktoś wymyślił, żeby w razie zalania spuścić wodę np. one mogły przyrdzewieć i mimo że nie widzisz to wpuszczają wodę z zewnątrz. Kilka wkrętów i odwiń tapicerkę :one: i sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paramo Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 U mnie kaluza sie pojawila pod siedzeniem pasazera...okazal osie ze jest pekniecie na laczeniu nadkola z podlaga... u siebie tez poszukaj dziury na laczeniu blach a nie w samej podlodze. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tonek Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 rafaltc, i co było, doszedłeś już??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 i sprawdz uszczelkie przy szybie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi