DezMond Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Mam almerke 2002 rok i zastanawiam sie czy daloby rade wrzucic do niej komputer pokazujacy spalanie? Pewnie tak, ale z jakim kosztem by to sie wiazalo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek_Almera Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Zobacz to: z obudową lub bez obudowy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DezMond Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Ciekawe rozwiazanie, warto sie nad tym zastanowic, ale myslalem raczej o oryginalnym komputerku , ale dzieki za info! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalind Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Podbijam stary temat - może komuś udało się takie coś przeprowadzić? Niestety, linki Wieśka już wygasły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość satanic_mantra Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Na allegro kiedyś były takie komputerki. Kolo ma swoją stronę nawet i forum.Swego czasu myślałem nad zakupem ale zrezygnowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skawin Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Chyba chodzi o takie coś http://www.sklep.nestor-electronic.pl/ - zakładka komputer pokładowy Sam bym się zainteresował ale tu na forum temat ucichł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki~ Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Popraw link bo wyrzuca error.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.