Gość Mareczek1988 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Mam problem z immobilaizerem tak jak pisalem w temacie. Jeszcze wczoraj gdy wracałem od dziewczyny bylo wszystko wporządku, auto odpaliło. Lecz dzisiaj z rana kiedy wyjezdzałem w dalszą droge autko w ogóle nie chciało odpalić. Silnik kręcił lecz nic z tego. Imobilaizer jest w kluczyku. Nie wiem co mam zrobic. Prosze o rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 dopeiro jak podasz wszystko mozna szukac przyczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mareczek1988 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 a wszystko czyli co ? Micra rocznik 96r. i co jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 o lepiej no wersje np lx sx itp. zeby wiedzieli jak pomoc. JA proponuje wyciagac bezpieczniki pokolei i probowac odpalac az sie wkoncu wyciagnie bezpiecznik od imobilajsera i zapali... masz pilota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mareczek1988 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 no właśnie nie mam pilota, imo jest zamotowany w kluczyku. A bezpieczniki wyjnowałem te mniejsze z symboliką jak sie nie myle 10,10,15,15 i 12. były tez wieksze ale nie potrafilem ich zdemontować. A mógłbyś mi podać jak opisany na tym plastiku jest ten imo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 no wlasnie nie wiem u mnie pomoglo tak jak mowilem wyciaganie bezpieczniokow pokolei. A moze nie imobilaiser ci siadl tylko cos innego? np siwece kable? moze paliwa nie podaje? [ Dodano: Sob 01 Lis, 2008 20:11 ] miga w k11 jakas diodka od imobilajsera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 borciuch1964, co Ty nam tu imputujesz? Że niby fabryczny immobilaizer da się obejść wyciągając jakiś bezpiecznik? . W K11 to na pewno nie pomoże... bo cóż to by był za immobilaizer, któremu wystarczyłoby wyciągnąć bezpiecznik . Mareczek1988, a jak świece, kable WN i rozdzielacz zapłonu, w porządku? Bo jeśli to immo, to niestety pozostaje podłączenie pod kompa i programowanie immo i kluczyków, zresztą poszukaj, było o tym parę tematów - ja nie miałem tego problemu, więc mogę nie pamiętać wszystkich możliwości rozwiązań. Ale bezpieczniki zostaw w spokoju, no chyba, że któryś jest spalony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 w k11 po chyba 94 roku jezeli immo pada to kontrolka czek endzajna bedzie migadac, raz zalalem auto (w sensie odpalilem zima na 3sekundy i nastepnego dnia nie moglem juz odpalic auta), auto chcialo zapalic czy zapala chociaz na chwile? mam jeden rozkodowany klucz, za pierwszym razem jak probuje nim odpalic za pierwszym razem odpali auto na 2 sekundy i pozniej juz nie moge odpalic silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 no tak mi sie wydaje. Ja tem mam imbilazjera w k10 i da sei go rozlaczyc bezpiecznikiem. ODcina mi zaplon calkowicie jak sie zablokuje... tzn blokowal sie bo mi zalewalo caly sterownik od alarmu itp ale juz jest ok [ Dodano: Nie 02 Lis, 2008 11:21 ] ale ja mam pewnie nieoryginalny zestaw zalozony do mojego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.