Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N15] filtry do Almery GTI

Gość zigirin
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie. Mam Almerę N 15 GTI od niedawna i przyszła pora na wymianę filtrów oleju, powietrza, a przy okazji także kabinowego, bo po przeczytaniu kilku watków na temat tegoż filtra stwierdziłęm, że warto sprawdzić, czy poprzedni właściciel był łaskaw zajrzeć tam choc raz ;). Chciałbym zatem uzyskać informację od Was jakie Wy polecacie filtry do Almerki GTI. Proszę o poradę w jakie warto zainwestować. :)

filtr oleju z wymianą oleju,powietrza też co jakiś czas przyda się no i kabinowy jak nie był wymieniany.W to warto zainwestować.

Ja kupiłem ostatnio powietrza i kabinowy firmy Japanparts.

Zamówiłem filtr oleju Knecht, powietrza Bosh, gdyż knecht i mann mieli nieco inne niż do mojego, zaś kabinowy Jakoparts, gdyż sprawdziłem ,że mam filtr dwu częściowy, zaś knecht z tego co pamiętam miał pojedynczy. A swoją drogą o Fraamie nie słyszałem;)

• 1 miesiąc temu...
Gość satanic_mantra

witam.Moja alma gti z dnia na dzień osłabła.Podejrzewam zatkanie filtra paliwa.zakupiłem nowy firmy kager.sęk w tym,że taki ze mnie mechanik jak z koziej d*py trąba, dlatego waham się czy iść z tym do mechanika czy próbować samemu. filtry powietrza mam knn, mam do nich zestaw czyszczacy. może jakieś porady w stylu "krok po kroku"? z góry dzięki

a ja ostatnio wymieniłem olej i zonk z filtrem oleju miałem w sklepie z częściami do japońców nie mogliśmy dobrac filtra bo wszystkie miały jakieś inne gwinty takie jakieś jakby podwujne i nic nie pasowało a jak u was ?

a ja ostatnio wymieniłem olej i zonk z filtrem oleju miałem w sklepie z częściami do japońców nie mogliśmy dobrac filtra bo wszystkie miały jakieś inne gwinty takie jakieś jakby podwujne i nic nie pasowało a jak u was ?

Zmień sklep :P Z czym jak czym ale z filtrami oleju, paliwa i powietrza nie ma problemów.