Gość Myka Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 coobcio-wa piękne foto kiedy jedziemy focić jakieś eliminacje RSMP? :diabel: Magurski blisko :diabel: x-tomek objechałeś tą czarną o której rozmawialiśmy na spocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Nawet xkarol mnie objechał , ale...... :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Heble przód bardziej męskie, z tyłu korektory won, coś zrobić by z przodu był większy negatyw i można gonić te dłubane LANCERY i SUBARAKI co takie ładne czasy robiły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Zima weszła na pokład Czerwona teraz może robić za pług śnieżny Maluch przy niej, to ba...rdzo wysoki samochód. Gleba totalna Zdjątka niedługo. A hamulczyki już wkrótce Negatyw z przodu już prawie jest :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Negatyw już jest jak powiększyłeś negatyw... na tulei wahacza z fasolka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 E tam, żartowałem, zimówki z przodu są mniejsze niż z tyłu. 14-ki Zakosiłem xkarolowi. Czerwona wygląda teraz zajabiście, a negatywem zajmie się Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Zima weszła na pokład Czerwona teraz może robić za pług śnieżny hehe to co odśnieżać będziesz :one: chyba że odstawisz auto na czas śniegu bo szkoda pourywać zdeżaki itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Już zmieniam trasy, bo śpiący policjanci nie próżnuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Myka Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 tomek jak już masz taką fuchę to wpadaj do Otwocka,bo tutaj kaszloony na klomby na rondach wpadają :diabel: nie odśnieży jełopa auta i takie skutki opłakane wychodzą :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Jajcarstwo totalne, ale teraz najważniejsze są lusterka, bo nie wiesz, co za kapcie ma ten z tyłu. Falenicę nawiedzę w sobotę po drodze do prawie mojej rodzinnej wsi w Żelaznej, koło Nowego Miasta nad Pilicą. Nie myśl sobie, urodziłem się na Koszykowej w Warszawie :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi