Gość Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Po przekręceniu kluczyka po kilku sekundach blokują się wszystkie drzwi. Jak się pozbyć tego "udogodnienia"? Jest to dla mnie uciążliwe, bo często ktoś się do samochodu dosiada albo wysiada bez gaszenia silnika - osobnik ciągnie za klamkę a tu nic... Na dodatek raz przez to zamknąłem sobie kluczyki w środku, a samochód odmawiał otwarcia zapasowymi!! Słowem - jak to wyłączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pen Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 jeśłi dobrze pamiętam, to jest to związnae z alarmem - taka funkcja. oz echyba to odkodowac u alarmika. Wystarczy, że właczaja csilnik drwi od kierowy nie będa zamkięte to później już inne się nie blokują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Już zrobione. Poszedłem do alarmownika, skasował 20 zł i przeprogramował conieco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.