Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Kostak ISO do fabrycznego radia z 2003r.

Gość PowerM

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy, macie inf. jakiej dokładnie kostki ISO użyć do zamontowania radia nie seryjnego.

W moim X'ie z 2003r. siedzi tylko radyjko na kasety ale wymontowując oryginał zauważyłem że są 3x złącza a ogólnie dostępne kostki są na 2x.

NP. http://www.allegro.pl/item462006399_kostka_do_nissan.html

Czy to oznacza, ze jedna kostka nie jest potrzebna?. "taka długa", największa. A dwie małe to zasilanie i głośniki?. Być może ta większa kostka jest do zmieniarki?.

Możecie mi pomóc?.

tak s 3-kostki. ale we wszystkich sklepach znalazłem tylko takie ISO jak z allegro. Może ta 3cia jest nie potrzebna aby dołożyć nie fabryczne radio?. Sam juz nie wiem :D

• 1 miesiąc temu...

trzecia kostka jest do zmieniarki, którą prawdopodobnie masz (lub miałeś) poniżej sterowania klimy. Jeżeli chcesz podłączyć zwykłe radio bez sterowania zmieniarką to wystarczą tylko dwie kostki - na jednej masz zasilanie, podświetlenie oraz głośniki przednie na drugiej - mniejszej - głośniki tylne. na forum x-trail jest umieszczony link do serwisówki i tam możesz dokładnie wszystko sobie obejrzeć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...