Gość PowerM Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Koledzy, macie inf. jakiej dokładnie kostki ISO użyć do zamontowania radia nie seryjnego. W moim X'ie z 2003r. siedzi tylko radyjko na kasety ale wymontowując oryginał zauważyłem że są 3x złącza a ogólnie dostępne kostki są na 2x. NP. http://www.allegro.pl/item462006399_kostka_do_nissan.html Czy to oznacza, ze jedna kostka nie jest potrzebna?. "taka długa", największa. A dwie małe to zasilanie i głośniki?. Być może ta większa kostka jest do zmieniarki?. Możecie mi pomóc?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 a czy do radia które masz, podłączone są wszystkie trzy kostki ?? bo według mnie ta powinna pasować i wszystko powinno grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PowerM Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 tak s 3-kostki. ale we wszystkich sklepach znalazłem tylko takie ISO jak z allegro. Może ta 3cia jest nie potrzebna aby dołożyć nie fabryczne radio?. Sam juz nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 ja wiem że są trzy ale pytałem czy wszystkie trzy są podłączone do tego radia które masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PowerM Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Tak wszystkie 3rzy są podłączone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość godsfury Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 A nie masz czasem fabrycznego radia ze zintegrowanym włącznikiem świateł awaryjnych? To by wyjaśniało skąd trzecia kostka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekg Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 trzecia kostka jest do zmieniarki, którą prawdopodobnie masz (lub miałeś) poniżej sterowania klimy. Jeżeli chcesz podłączyć zwykłe radio bez sterowania zmieniarką to wystarczą tylko dwie kostki - na jednej masz zasilanie, podświetlenie oraz głośniki przednie na drugiej - mniejszej - głośniki tylne. na forum x-trail jest umieszczony link do serwisówki i tam możesz dokładnie wszystko sobie obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.