Gość Damian32b Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 w moim nissmo (sunny n14 1.6) przestał działać cały licznik, obrotomierz prędkościomierz temperatura i paliwko. równierz kontrolki od oleju i ładowania. Zegarek działa i kontrolki o kierunków też. nie mam pojęcia co mogło się stać, bezpieczniki sprawdziłem i z nimi wszystko ok. wielka prozba o pomoc. z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Troll_88 Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Moim zdaniem jak wszystko naraz to raczej wtyczka sie wypieła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian32b Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 właśnie w tym problem ,że nie. wtyczki sprawdzałem i są wpięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.