Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N14] Półosie z Almery do Sunny ?

Myrek

Rekomendowane odpowiedzi

Jako, że poprzedni temat został zamknięty (http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=47494) a ja nie otrzymałem odpowiedzi - pytam jeszcze raz.

Czy półosie z Almery 1.4 95r będą pasowały do N14 94r? Ten sam silnik, ta sama skrzynia. Przeguby zewnętrzne pasują wg katalogów, ale jak znalazłem półoś (sam wałek) to na liście modeli był tylko N14. Do Almery nie znalazłem wałka, żeby porównać wymiary. Czy wymiary samej półosi są inne w tych autach, a przeguby są jednakowe?

Do moderatora: nie ma takiego tematu na forum, nie znalazłem odpowiedzi, więc proszę nie zamykać.

Jednak to nic nie wyjaśnia. Do N14 podałeś symbol wałka, o którym pisałem. A te trzy części do N15 to przeguby zewnętrzne, które również pasują do N14.

Tak więc z tego absolutnie nic nie wynika. Jedynie można się zastanowić nad tym, dlaczego wałek z N14 nie może być stosowany w N15 - wychodzi na to, że faktycznie są inne, choć może to po prostu jakieś niedomówienie w katalogu, bo do N15 w ogóle nie ma wałków - dlaczego?

Dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...