tuner666 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 witam zwracam się z pytankiem czy ktoś z Was może mi podpowiedzieć czy w tyranie 99 mozna zamontować licznik z nowszego modelu z wyświetlaczem, czy liczniki różnią się między sobą podłączeniami?????? szczególnie zależy mi na ekonomizerze pozdrawiam` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leśnik-szkółkar Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 witam, ja mam terrano II z 2001 roku, ekonomizera moja wersja nie ma, co do Twojego pytania to w modelu 1999 licznik miał naped z linki w nowszych jest z impulsu elektrycznego. wymieniałe ostatnio skrzynię biegów w moim tyranie i musiałem się trochę nakombinować bo skrzynia na "podmianę" była z 1998 roku i na linkę a mój ma tylko wtyczkę. poza tym nie polecam nowszego licznika bo szwankują w nich cyfrowe wyświetlacze i trzeba poprawiać zimne luty. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.