Gość woyak Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 witam wczoraj zauwazylem ze zniknely mi swiatla pozycyjne z tyłu.sprawdzilem -bezpieczniki sa ok,zarowki nie sa przepalone(sa sprawne), z przodu swiatla działaja.z tylu dziala wszystko oprocz tych swiateł pozycji,w gniazdku przyczepy oczywiscie tez nie ma swiatel pozycji czy ktos wie gdzie szukac problemu?moze jakas kostka w aucie pod itd mogla sie rozpiac? z gory dzieki za pomoc _________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 moze jakas kostka w aucie pod itd mogla sie rozpiac? Optymista! W tym autku po prostu gniją wiązki przy wtyczkach i oprawkach tylnych lamp. No, niestety za bardzo to zabezpieczone nie jest, a w końcu jest to terenówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość woyak Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 sprawdzalem to i tylko te cholerne swiatla nie dzialaja a w pozycjo-mijania nie ma wogole napiecia..to moze byc cos w srodku gdzies w kablach itd...sam juz nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Pod kierownicą (jak rozkręcisz tę osłonę dużą) są kostki, może któraś sie częściowo rozpięła i styk wypaliło, jak jest ox sprawdź jeszcze kostkę przy lampie a potem latarka w łapę głowa w zderzak i szukasz prześniedziałego przewodu, mogę tylko ci jeszcze podpowiedzieć że wiązka idzie z lewej strony nad progiem i życzyć ci powodzenia :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość woyak Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 dzieki :one: jutro zaczne sprawdzac pod kierownica to obstawiałbym najbardziej..z tyłu kostki wygladaja jak wygladaja ale dziwne to ze padly obydwa naraz,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 sprawdzalem to i tylko te cholerne swiatla nie dzialaja a w pozycjo-mijania nie ma wogole napiecia..to moze byc cos w srodku gdzies w kablach itd...sam juz nie wiem Do tylnych lamp lubi wlewać się woda przy przejazdach - zobacz też przewody w bagażniku , mogło się tam coś przetrzeć : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość woyak Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 juz okej..musiałem wywalić cała kostke zasilajaca z tyłu bo połowa kabli była zaśniedziała i dwa urwane.załozyłem nowe wpinki wszystko potem w koszulki termokurczliwe i na koniec tasma izolacyjna...wszystko dziala jak należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Woda to żywioł który wszystko może..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.