Gość RolF Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 witam problemŁ 2 razy wzmienialem juz przegob z prawej strony. ostatnio chcialem wymienic z lewej....i wyskoczyl malz problem.polos zapewne nie z tego samochodu. 4 przegoby sprawdzal mechanik....do piasty wchodzi a na polos nie chce. z jakiego modelu moze pasowac polos do P10. sory za bledy ale klawiatura swiruje :zly: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KUNI Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Może ta informacja coś pomoże. Spotkałem się osobiście z podobnym problemem. Mam p10 ze skrzynią manualną, a w sklepie musiałem kupić przegub do półosi montowanej podobno w automacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RolF Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 To był przegób od strony kierowcy czy pasażera? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KUNI Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 pasażera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.