Gość adamyk Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Jestem nowy, Witam wszystkich !! Mam problem z postojowymi z przodu oraz oświetleniem tablicy - ma ktoś może jakiś pomysł? Zauważyłem to dzisiaj, a w PT ruszam w trasę i nie mam za bardzo czasu rozgrzebywać elektryki. Żarówki z przodu OK (tablicy nie sprawdzałem bo dojście chyba nie najłatwiejsze). Który to będzie bezpiecznik? Dzięki za podpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Żarówki z przodu OK Jesteś pewny? Często jest tak, że się przepalają po kolei, a użytkownik zauważa jak się nie pali żadna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adamyk Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Żarówki z przodu OK Jesteś pewny? Często jest tak, że się przepalają po kolei, a użytkownik zauważa jak się nie pali żadna. Żarówki na pewno OK bo wymieniałem i dalej nic. Oświetlenie tablicy też padło (chodzi o podświetlenie tablicy rejestracyjnej - tam żarówek nie sprawdzałem bo dojście trudne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theant Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Bezpieczniki masz opisane na pokrywie bezpieczników (w komorze silnika) i pod schowkiem po lewej stronie przy kolanach (wyjmujesz schowek i widzisz opis co do czego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adamyk Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Bezpieczniki masz opisane na pokrywie bezpieczników (w komorze silnika) i pod schowkiem po lewej stronie przy kolanach (wyjmujesz schowek i widzisz opis co do czego). Dzięki za podpowiedź - idę szukać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.