erp. Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 witam w moim tII 2.7tdi 98r w konsoli środkowej jest zamontowany uchwyt na napoje tylko coś z nim nie tak trzeba go wyciągać ręką a chyba po przyciśnięciu powinien sam sie wysuwać czy gdzieś jakaś sprężynka spadła czy też tak macie w swoich autach jeśli jest to możliwe prosze o fotki całego ustrojstwa ( może będzie widać co i jak )jak wygląda w waszym przypadku dzięki za fatyge z fotkami pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość green_thunder Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Dziś po południu zrobię foto. W moim z kolei wysuwa się aż do wypadnięcia, bez żadnej blokady. Jak u Ciebie? Ew. na PW. Pozdrowienia - Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erp. Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Dziś po południu zrobię foto. W moim z kolei wysuwa się aż do wypadnięcia, bez żadnej blokady. Jak u Ciebie? Ew. na PW.Pozdrowienia - Robert no witam u mnie działa spoko nawet blokada tylko brak ( chyba ) sprężynki bo musze ręcznie wysuwać a po naciśnięciu powinna sama ( podstawka na napoje ) wyjechać? dlatego szukam fotek co i jak wygląda w tym temacie może sam dorobie i zadziała.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mięcho Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 u mnie działa w ten sposób, że gdy naciskam to wyjeżdża tak do połowy a resztę trzeba samemu wysunąć, to co trzyma dno butelki samo schodzi na dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erp. Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 u mnie działa w ten sposób, że gdy naciskam to wyjeżdża tak do połowy a resztę trzeba samemu wysunąć, to co trzyma dno butelki samo schodzi na dół oooo too to właśnie czy jest tam widoczna jakaś sprężynka czy coś w podobie co powoduje że po naciśnięciu uchwyt na napoje wyjeżdza , jeśli tak to prosze zrób zdjęcie tak żeby było to widać ( jak działa ) dzięki pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mięcho Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 wymontowałem podstawkę, wystarczy podważyć po bokach. na końcu jest sprężyna ślizgowa jak chcesz to podaj maila na priv to prześlę więcej zdjęć bo jakoś nie mogę wkleić http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/36783118aec58635.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.