Gość Thomsonicus Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 witam chyba mam trochę zapowietrzone hamulce bo jak się kilkakrotnie wciska pedał to ten "rośnie". chcę więc spytać czy w autach z ABSem hamulce odpowietrza się inaczej niż w aucie bez tego układu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lego Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Thomsonicus Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 krótko i na temat dla pewności - z serwo można to robić przy wyłączonym silniku, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkil Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 gdzies czytalem ze lepiej to zrobic na wlaczonym silniku, zaczynajac od tylnego kola - potem przednie po przekatnej i pozostale dwa tez od tylnego zaczynajac. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Quattro_zapas Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 silnik nie musi byc wlaczony... nic to nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jam Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 z zasady odpowietrza sie zaczynajac od najdluzszego przewodu hamulcowego a konczac na najkrotszym znajdz sobie jakis rysunek z pokazanym ukladem hamulcowym setki i do dziela silnika wlaczac nie musisz chociaz na chlpski rozum dzieki temu latwiej bedzie sie pompowalo hamulec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 hyba mam trochę zapowietrzone hamulce bo jak się kilkakrotnie wciska pedał to ten "rośnie" co dokładnie masz na myśli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.