Gość PMW Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 ... wiec to cisnienie jest za male bez watpienia. moze to nie ciśnienie paliwa a kompresja jest już słaba... tak czy inaczej przy okazji zaturbiania ja bym remont zrobił... dłużej pojeżdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 remont może nie, ale odprężyć by sie przydało, bo może sie sama odprężyć tak jak moja kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Po dzisiejszszej Ułęży, ta motora czarnej jest zdrowa i to bardzo. Jęździł na czerwone pole bez problemu I mi dokopał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 HAHA widzisz xTomku nie tylko mocą jedzie auto - jeszcze trzeba by porównać rozmiar kółek i jajec :D - te drugie można wytrenować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Swięta racja, szkoda, że nie zrobiliśmy kółka czerwoną razem z Tobą na prawym fotelu. Z instruktorem było zdecydowanie za wolno. Tak samo warto było się zamienić się samochodami z xkarolem. Nikt z nas o tym nie pomyślał. A szkoda. p.s. A kółka ma całkiem , całkiem , szerokie 17 , a ja 15-ki. No i nowe hamulce z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 zróbcie tak: bedzie mistrz :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Niezła propozycja,przemyślimy. Ale na razie to mocna, sprawna pompa paliwa z 200SX S14 wskoczy do czarnej. Powinna więc zacząć jeździć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Hehe ja tu sobie jem obiadek a xKarol już czeka pod moim garażem... hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Czekał i się doczekał, czarna jeździ, dól boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Czekał i się doczekał, czarna jeździ, dól boski Wszystko wyjdzie na wykresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 W Ułęży się sprawdzi.. W zakrętach czarna na 17-kach jest dużo lepsza od czerwonej na 15-kach. A na ćwiartkę to już czarna chyba nie ma szans bez turbo. Zobaczymy na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Wszystko wyjdzie na wykresie No na pewno będzie lepiej, z tego co pamiętam na ostatnim pomiarze wyszło jej 137KM i 166Nm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarol Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Wkoncu dopadlem komputer a Wiec jak tak, wrazenia bardzo pozytywne. Bez porownania jest dol ... samochod smiga jak szalony, silnik pracuje rwono i nie ma problemow z odpalaniem, w czwartek hamowania i chcialbym zobaczyc wynik seri Wielkie podziekowania dla Coobcia za szybka i "przyjemna" robote w oparach paliwka Teraz na poklad wejda zaciski nowe i tarcze + klocki ... poluje na ATE powerdisk-i oczywiscie po swietach Dzieki wielkie za dobra robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Wkoncu dopadlem komputer a Wiec jak tak, wrazenia bardzo pozytywne. Bez porownania jest dol ... samochod smiga jak szalony, silnik pracuje rwono i nie ma problemow z odpalaniem, w czwartek hamowania i chcialbym zobaczyc wynik seri Wielkie podziekowania dla Coobcia za szybka i "przyjemna" robote w oparach paliwka Teraz na poklad wejda zaciski nowe i tarcze + klocki ... poluje na ATE powerdisk-i oczywiscie po swietach Dzieki wielkie za dobra robote tylko kup powerdisk nie podstawowe bo lipa, szczególnie klocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Dziś hamowanko było, wykres się poprawił uspokoił ale dalej KM brakuje do serii - ja już wiem co to nie gra ale nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Dziś hamowanko było, wykres się poprawił uspokoił ale dalej KM brakuje do serii - ja już wiem co to nie gra ale nie powiem napisz bo Karol pali słomkę za słomką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi