Gość piasek_1981 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Witam ostatnio zmieniełem lampy a mojej n16 na soczewki i instalacjaHID i zauwazyłem ze jedna soczewka jest matowa inne swiatło daje niz ta druga . Cczy ktos spotkał sie z takim przypadkiem ?????????? Jak temu mozna zaradzić???????????????????czy wymiana lampy czy samej soczewki??????????? POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 zauwazyłem ze jedna soczewka jest matowa inne swiatło daje niz ta druga . Przecież na to i powypalane oprawki była szeroka kampania wymiany reflektorów w N16 po LF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meridion Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 niestety jesli nie masz gwarancji musisz wymienić lampy sam-soczewek samych się nie wymienia. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.