alfabox0266 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 ma byc w poziomierowniutko tak? w strone pasarzera Dokładnie chodzi o ten przewód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukaszenko Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 panowie ja juz nie wiem co mu moze byc nie chce palic bez gazu i nie chodzi sam wogole tzn .jak go potrzymac troche na gazie to troszke sie rozgrzeje i chodzi wolne obroty sa ale nie chce palic tak jakby cos z tym ssaniem bylo ale nie wiem za bardzo co bo wszystk przy tym ssaniu jest oka a jednak go jakby nie ma prosze pomozcie [ Dodano: Nie 04 Sty, 2009 15:03 ] to jak macie jakies pomysly moze a ta srubka to w ktora strone trzeba podkrecic zeby podnosila obroty ssania wkrecac tak [ Dodano: Czw 08 Sty, 2009 19:18 ] panowie pomozcie cos bo ja juz stracilem nadziejeco z tym moze byc [ Dodano: Pią 09 Sty, 2009 22:53 ] witam ponownie cos juz mam ale chyba nie do konca bo jest tsk ze jesli zdejme wezyk podcisnienie z takiego jakby ufo co idzie pod przepustnice ssania to pali od strzalu a i jesli jest to podlaczone to nie pali wogole co myslicie o tym jakl to zro biic zeby to dzialalo i wszystko by6lo podlaczone [ Dodano: Wto 13 Sty, 2009 22:24 ] panowie no napiszcie cos w tym temacie o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi