Gość blanki20 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Hej nie wiem czy był taki temat ale szukałem i nie mogę znaleźć mam problem jestem tu nowy na forum i jeszcze nie wiem co i jak ale mam prośbę jak by ktoś wiedział jak podłączyć prawidłowo przewody podciśnienia do gaźnika w primerze 1.6 16v 1992r sedan chodzi o wszystkie bo ktoś mi je wszystkie wyją i nie wie jak je teraz podłączyć z kont do kont bardzo brosze o odp dziękuje [/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 blanki20, z działu PRIMERA ściągnij sobie książkę obsługa i naprawa. Tam będziesz miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blanki20 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Maniek-ol, cześć dzięki ze odp ale nie mogę znaleźć tej książkę obsługa i naprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin101 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 wiesz co ja zawsze PRZED rozbieraniem w takich sytuacjach zdjecia robilem... popros kogos kto ma taki sam model zeby foty porobil...a i jeszcze te wezyki maja okreslona dlugosc kazy pasuje tylko w jedno miejsce... tylko trzeba pokombinowac troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 jak już nigdzie nie znajdzięsz porobię zdjęcia mam ten sam silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blanki20 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 cześć bandi, jak możesz to zrób zdjęcia bardzo bym prosił i dziękuje wszystkim za pomoc [ Dodano: Wto 11 Lis, 2008 15:10 ] a w moim autku Usuwanie już EGR wiedz kilka przewodów jest chyba zbytecznych?? zam nie wiem bo ja tego nie robiłem tylko jakiś tam typek i właśnie zrobił mój problem ( dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blanki20 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 dzięki za pomoc ale i tak za wiele nie wiem z tego bo ja nie mam tego zaworu A ( i regulator ciśnienia paliwa sumie to nic nie wiem ale i tak bardzo dziękuje za pomoc chyba nie mam wyjścia jak jechać gdzieś na warsztat :zly: [ Dodano: Czw 13 Lis, 2008 14:41 ] Maniek-ol, wielkie dzięki ci już wiem co i jak z bardem się udało jeszcze raz dziękuje za pomoc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.