Gość marcus1066 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 czy ktos wyjmowal radio z nissana primery p12 ,rocznik 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blanki20 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 a radio masz w nim oryginalne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MARCUS Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 tak ma orginał i dvd przez co nie działa mi wyświetlacz i muszę się dostać do czytnika dvd i znależ zimny lut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pyrus Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Odswiezam temat,czy jest ktos na forum kto wyciagal radio z P12?Jak sie do tego zabrac zeby nic nie spiep....c?Chcialbym wyjac radio do przeczyszczenia laseru/ew.naprawy bo czasami dziala a czasami nie. Mowa o seryjnym CD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czerwi Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Ja wyciagalem, ale mam po lifcie; przed liftem pare srubek wiecej jest; zdjac mieszek co by nie przeszkadzal; musisz odkrecic tunel srodkowy (2 srubki z przodu pod plastikami i 2 z tylu pod scianka z popielniczka); przesunac do tylu; powinny sie ukazac kolejne dwie srubki (jedna z lewej druga z prawej) trzymajace konsole centralna; pod wlacznikiem swiatel awaryjnych powinna sie znajdowac jeszcze jedna srubka; reszta tryma sie na zatrzaskach; delikatnie pociagnac i powinno wyskoczyc; jedynie plastik po stronie pasazera przy podlodze pod schowkiem na sciance moze sprawic odrobine problemu ale tego nie jestem pewien z racji roznic modelowych; u mnie jest na szynie wiec ja najpierw musialem go wypiac zaczynajac od strony fotela, nastepnie przesunac w strone fotela; po zdjeciu konsoli ukaze ci sie stelaz mocujacy radio; powinny byc 4 srubki, bez zadnych zatrzaskow; nie wiem jak sie obrazki wkleja, ale daj maila to ci przesle wyrys konsoli z umiejscowieniem elementow mocowan radio podpiete ma dwie kostki i przewod antenowy (wersja ze zmieniarka zewnetrzna ma kostki 3); Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pyrus Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 dzieki czerwi wlasnie znalazlem instrukcje w innym temacie,razem ze zdjeciami,ale dzieki za info.To moze przy okazji powiesz czy jak wyciaglaes radio to napotkales potem jakies problemy z dzialaniem wyswietlacza centralnego(tego od navi,klimy itd).chcialbym rozebrac radyjko zeby przeczyscic laser i wstawic je z powrotem ale preczytalem prawie 50tematow wczoraj i widze ze moga byc problemy z tym wyswietlaczem,wiec nie chce niepotrzebnie sobie klopotow narobic jak cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek82 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Pyrus, wyciągałem cd, wyciągałem dvd (odpinałem wszystkie wtyczki, rozkręcałem aby zmienić kolor podświetlenia) i po wszystkim żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pyrus Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Pyrus, wyciągałem cd, wyciągałem dvd (odpinałem wszystkie wtyczki, rozkręcałem aby zmienić kolor podświetlenia) i po wszystkim żadnych problemów. dzieki Lucek,sprobuje zrobic to teraz jak bede jechal do PL na urlop dam znac jak mi poszlo 3m cie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krl Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 a mam pytanko: kupiłem zestaw głośnomówiący nokii podłączany do radia poprzez wpięcie do kostki ISO przed radiem. wiecie może czy firmowe radio w wp 12 2003 rok ma tam gdzieś kostki ISO pod radiem z góry dziękuję za pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lanserszymon Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 kurcze przejzalem chyba cale forum i uzywalem opcji szukaj ale niestety nie moge znalezc instrukcji do demontazu radia w p12... powiem wam ze odkrecilem caly srodkowy blok ten na okolo skrzyni po bokach poodkrecalem ale cholerstwo sie dalej trzyma.... jak mozecie to podpowiedzcie mi co i jak dalej albo jakies fotki lub wlasnie ta instrukcje co kolega wyzej mowil ze znalazl w innym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pyrus Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 kurcze przejzalem chyba cale forum i uzywalem opcji szukaj ale niestety nie moge znalezc instrukcji do demontazu radia w p12... powiem wam ze odkrecilem caly srodkowy blok ten na okolo skrzyni po bokach poodkrecalem ale cholerstwo sie dalej trzyma.... jak mozecie to podpowiedzcie mi co i jak dalej albo jakies fotki lub wlasnie ta instrukcje co kolega wyzej mowil ze znalazl w innym temacie nie wiem w jaki sposob szukales,ale tu masz : http://www.nissanklub.pl/forum/search.php?mode=results a tu juz konkretnie isntrukcja: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...light=radio+p12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czerwi Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 zadnych problemow nie bylo, ale nie ma potrzeby wyciagania i odpinania wyswietlacza; radio nie ma kostek iso, trzeba sie wpinac w kostki radia, badz w kostki zestawu, ktore sa za tylna popiekniczka; na rynku jest sporo przeplotek, ale niestety nie na naszym ;najprosciej bedzie wziasc instrukcje, rozebrac kostke z radia i podokladac przewody od zestawu; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikser Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 mam pytanie niech ktoś mi pomoże w moim nisanie nie działa radio ani cd to znaczy wyświetlacz wszystko pokazuje że płyta gra widać jak leci piosenka ale zero dżwięku w radiu to samo co jest nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 stało się to nagle, czy taki już kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikser Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 taki kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zapewne padła końcówka mocy, ale sprawdź na wszelki wypadek czy poprzednik nie wyciągną wszystkich głośników i czy kostki do radia są poprawnie wpięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 u mnie radio gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemzi Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 <p></p> <p></p> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek220284 Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 u mnie radio gra Czy kolega może podpowiedzieć w jaki sposób podpiol drugie radio , otóż nigdzie nic nie mogę znaleźć na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi