Gość marioooo Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 No i stalo sie. Po 242tys, wymienilem silnik. Silnik z anglika - przed wyjeciem na liczniku bylo 55kmil. Suchy ladnie chodzil. Nowe serduszko bije juz w almerze. Czy musze to gdzies zglosic?? Jak wyglada sprawa?? Mam jeszcze stary dowod i w nim jest wpisany nr slinika. Czy moze nic nie powineinem robic - skoro jest to czesc zamienna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hochoł Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Ja też w swojej P10 zmieniałem silnik.I nic nie podawałem.Co ja mam im podać jak ten silnik przyjechał do mnie bez "papierów",czy mam podjechać na stacje diagnostyczną żeby spisali jego numery i wtedy do wydziału komunikacji z tą kartką i Kartą Pojazdu mam iść :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.