Gość Grzesiczek76 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 witam od pewnego czasu w mojej primerce pojawił się dziwny chałas w prawym przednim kole coś jak bicie opony a przy 80 drży kierownica opona ma niecały sezon nowa po wymianie na zimowe problem jest nadal niewiem co to może być cz ktoś się zetkną z tym. I czy za wymianę łożyska jak zapłace 480zł to normalna cena za taką usługę dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_S Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Zanim wezmiesz sie za lozysko, sprawdz czy tarcza dobrze dolega do piasty - bo jak jest powierzchnia nierowna to tez bedzie bilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiczek76 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 a czy z przejechanymi kilometrami to bicie się zwiększa [ Dodano: Wto 11 Lis, 2008 15:30 ] Przejechałem ze 2000 kl i jest coraz głośniejsze i bardziej się daje odczuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Łożysko oryginał Nissan do P11, na allegro 148zł. 300zł za wymianę - :fuckyou: [ Dodano: Wto 11 Lis, 2008 16:52 ] http://moto.allegro.pl/item470685040_lozys...a_oryginal.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_S Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 a czy z przejechanymi kilometrami to bicie się zwiększa [ Dodano: Wto 11 Lis, 2008 15:30 ] Przejechałem ze 2000 kl i jest coraz głośniejsze i bardziej się daje odczuć No to wyglada ze lozysko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 łozysko to huczy i jest odczuwalne głównie na zakrętach. Najlepiej aby się upewnić podnieś auto i zakręć kołem, będziesz słyszał. Może być krzywa felga, nie wyważone koło, albo guma trefna. Mi niegdyś w nowej gumie Dębicy poprostu przesunoł się bieżnik w wyniku czergo opona obracała się po elipsie względem felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zecikk Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 a moze byc to co mialem w swojej p10. jak masz cos jak gorny sworzen wahacza. tam sa dwa lozyska na zwrotnicy. u mnie tez bylo bicie a nie wiedzialem skad. okazalo sie ze wysypaly sie te lozyska. wymienilem ja i problem zniknal. sprawdz czy kolo nie ma luzów na boki i góra dol jak podniesiesz auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.