Gość Jacek Tomczyk Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Witam wszystkich nie działa mi licznik prędkościomierza i tym samym nie mam aktualnego przebiegu stoją zamarte w miejscu co to może być POMOCY. Jak ktoś wie to niech pisze a tak a muzą to jaki akumulator mam kupić co polecacie????? POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Jacek Tomczyk, to że nie działa Ci licznik szukaj winy w lince prędkościomierza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysS105 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 co do licznika to jeśli masz linke,sprawdz ja odkrec od skrzyni i sprobuj pokręcic jeśli cyferki ruszą to walnięty ślimak w skrzyni,jeśli dalej stoją to odkręc linke o licznika i znów kręc zobaczysz czy wogóle linka jest dobra,jeśli jest dobra to juz inna bajka zostaje rozebranie licznika na czynniki pierwsze i kontrola całego mechanizmu.Albo skończy sie na wymianie samego mechanizmu albo całego zegara. Co do akumulatora to wiecej konkretów jaki silnik a najlepiej to opcja szukaj na forum jest tam wystarczająco dużo informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B_E_R_E_K Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 ja mialem to samo co Ty kolego licznik byl ok linka byla ok slimak byl ok okazalo sie ze wyrobila sie zebatka w skrzyni biegow. trzeba bylo rozebrac skrzynie (mozna na aucie) i wymienic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Jacek Tomczyk może masz to co u mnie było - obrobiła sie końcówka na lince tu przy ślimaku i przeskakuje sobie. Jak odkręcisz linkę - tu przy skrzyni - zobaczysz na wyjściu przekładni na linkę takie nacięcie. W nie powinien wchodzić taki spłaszczony kawałek końcówki linki, który najprawdopodobniej się już wyrobił i jest to co jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Jacek Tomczyk zmień temat na taki, który będzie nawiązywał do treści. O akumulatorach jest dużo informacji na forum, wystarczy poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.