Gość DEIM Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Witam w moim sunny jest 3cie światło stop i niestety chyba ze starości odkleiło się od szyby na co najlepiej przykleić taką lampę ? możne ktoś miał już taki przypadek, zwykła lampa w plastikowej obudowie dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazbir Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 na klej do szyb? taki czarny, trzyma bardzo mocno, albo na zwykły bezbarwny silikon spróbuj - nie bedzie tak bardzo widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DEIM Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 myślałem o silikonie... ale klej będzie chyba lepszy dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 ja mocowałem na taśmę dwustronną ale była w miarę duża powierzchnia styku (jakieś 1,5cm x 2cm)...nie wiem jak jest u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DEIM Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 w sumie dość duża i taśmę można ładnie dociąć a klej i silikon może wyjść poza i będzie się paprać....to teraz mam dylemat muszę się zastanowić alw na dniach to zrobię to na pisze jak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 pamiętaj tylko żeby dobrze odtłuścić powierzchnię styku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DEIM Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 wiem wiem:) dzięki będzie pięknie na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Ja swoją miałem przyklejoną na taśmę 2stronną w Y10 ale po pewnym czasie i przy dużych temp. w lecie zaczęła się odklejać i w ruch poszedł klej do szyb z "ALLEDROGO" BOLL się nazywał jeśli dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 ja przykleiłem na taśmę BOLL'a i trzymało jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DEIM Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 to już wszystko wiem dzisiaj skocze do sklepu to zobaczę co będą mieli i kupię a w sobotę pewnie już zrobię na marginesie mimer jak TY to robisz że latasz 200? :diabel2: znaczki z tyłu też na suszarkę odklejałeś? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 na marginesie mimer jak TY to robisz że latasz 200? :diabel2: znaczki z tyłu też na suszarkę odklejałeś? pozdro No niestety sunny to nie micra, że na trasie się zamyka budzik...to jest prędkość osiągnięta na rolkach Co do znaczków to jak kupiłem auto to już ich nie było POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi