Gość Lamia Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Lamia można jeszcze wpiąć buzer między bezpieczniki przypominający o nie włączonych światłach. Możesz spytać o tym w elektro jak podpiąć, albo się po prostu przyzwyczaić. Jedno z dwoch jak zawsze... Z tym przyzwyczajeniem to nawet nawet ale jak ktos inny jedzie moim "nissmo" to ma z tym problem :/ przez to chce cos z tym zrobic zeby nikt sie juz nie czepial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość odmulacz1 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Ja mam podpięte nieoryginalne radyjko pod immo i elektrykę od świateł. Gdy jadę bez włączonych świateł, radio świeci na jasno, a jak włączę światła, zmienia kolor podświetlenia, na ciemny, nocny, żeby nie razić, lepsze od kontrolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bochen9 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 A jakie to radyjko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lamia Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Ja mam podpięte nieoryginalne radyjko pod immo i elektrykę od świateł. Gdy jadę bez włączonych świateł, radio świeci na jasno, a jak włączę światła, zmienia kolor podświetlenia, na ciemny, nocny, żeby nie razić, lepsze od kontrolki. Całkiem niezły pomysł Musze w końcu z kimś zagadać żeby mi to w jakiś sposób zrobił. Dzięki :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0203 Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Mam w p11 trochę żarówek białych i trzy diody niebieskie. Fajny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi