Gość dzozef Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Witam, czy pompa paliwa od SR20De bedzie pasować do SR20DE bez przeróbek? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jswistow Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Jesli dobrze kojarze to silnik SR20De wystepuje w P 11 i jesli chcesz taka pompe przełozyc do P 11 SE20DE to nie ma problemu,to ta sama pompa,w modelu P10 sie rozniły napewno wygladem,nie wiem jak z cisnieniem i wydajnoscia, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dzozef Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 witam,mi chodzi o model P10 ale dzięki za zainteresowanie. Potrzebuje 100% pewności że ta pompa będzie pasować. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dzozef Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 tak myślałem, że będzie słabsze ciśnienie ale wolałem się upewnić. dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Różnica mocy tych silników bynajmniej nie wynika z pompy paliwa. Same pompy są takie same. Ciśnienie na listwie w obydwu przypadkach to ~3bary. [ Dodano: Czw 13 Lis, 2008 10:47 ] dla pewności mogę Ci powiedzieć, że te same pompy były montowane do Micry K11 1.0/1.3 i do wszystkich Primer 1.6/2.0 (włączając model P10eGT i P11GT) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.