Gość grzesio Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 drazki musisz podkrecic,ew. chlapacz podciac, z tylu sie mieszcza 31cali to max co wchodzi do Terrano, wieksze niemaja sensu i trzeba mocno motac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomekb Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 drążki mam podkręcone do końca, chlapacze poodpadały same a jakbym chciał ciąć i przerabiać to i big foota bym z tego zrobił, ale po co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MichalGDA Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 ja szukam jakiś 16 ale do terenu... myślałem nad nalewkami w okolicy 250-370zł 1 2 3 3 mi sie najbardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 1 i 3 to ta sama opona. Ja tam się o MTkach nie będę produkował bo nie wiem. Z tego co zasłyszałem to simexowate na mokrym asfalcie to łyżwy. Ten z 2 linka będzie deko cichszy, ale troszkę gorszy w terenie. Ciężko powiedzieć co będzie lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomekb Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 moim zdaniem nalewki do codziennej jazdy to nieporozumienie twarde, ciężkie i trudne do wyważenia, a to obciąża łożyska i układ kierowniczy, o spadku komfortu jazdy nie wspominając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MichalGDA Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Napisałem, że tylko do terenu mam inne koła do jazdy po asfalcie Gdałem dziś z kolesiem od Land Roverów stwierdził, że nalewek nie ma co kupować w teren... czy jeździł ktoś takimi po terenie ? Chodzi mi tylko o teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomekb Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 land roverem to wogole nie warto jeździć, a już napewno nie w teren. w terenie liczy się tylko przyczepność, a ta dla nalewek jest podobna jak dla nowych opon, przy tym niższa cena rzy dużym ryzyku zniszcznia każdej opony daje pierwszeństwo oponom regenerowanym, no chyba ze wliczymy w to niezniszczalne ruskie opony diagonalne ya 192, które biją wszelkie inne na głowę jeśli o trwałość chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MichalGDA Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Wczoraj rozmawialem z kolesiami od Pajero jeżdzą już po poligonie pół roku na nalewkach i sa zadowoleni... chyba sobie je kupie ... land roverem to wogole nie warto jeździć nie gadaj wczoraj patrzałem jak koleś śmigał dosyć fajnie to wyglądało jak przelatywał po tych dziurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robi Robson Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 witam pytanie jak w temaciechce kupic opony do nissanka a mam ograniczone finanse wybor padl na bieznikowane kwestia tylko czy kupic na razie tylko zimówki takie jak te http://www.allegro.pl/item475148466_zimowe...ysylka_0zl.html czy moze kupić typowe a/t takie jak te i smigac na nich caly rok http://www.allegro.pl/item464905498_promoc...ll_terrain.html bo podobno na takich mozna smigac spokojnie cały rok z gory dzieki za doradzenie pozdrawiam Te opony , które chcesz kupić , to opony wzmacniane ( z literą C ) do samochodów dostawczych ! Do terenówki są za twarde ! Ja sobie kupiłem wiosną używane KUMHO za 400zł/komplet z bieżnikiem ok 80-85% i jak na razie jestem zadowolony ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MichalGDA Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 decyzja zapadła nalewki kopia SIMEX bo oryginały malezyjskie są za drogie w cenie 1 opony mam caly komplet dozbieram pieniążki i kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bogdan815 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 witam jakie mozna bez zadnych przeróbek załozyc oponki do terrano 2 z 96r 2.7tdi mam 225/70/15 ale musze zmienic bo juz dochodza, no i wolałbym jakies wieksze bo te zle wygladaja pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 tu masz pomocną żecz przy doborze oponek http://www.kilometr.com/naprawiam-t-3.html#opony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefanopulus Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Jeśli już o oponach to mam pytanie. Kupuję MTeki i zastanawiam się czy nie nabyć opon na 15stki wraz ze stalowymi felgami? Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Mój drugi komplet to 16 MT ale na wyższym profilu 75. Samochód stoi trochę wyżej niż na 16 o profilu 70 i nic nie ociera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi