Gość biernik Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Czy w ogóle jest w tym aucie ewentualnie gdzie, bo zalatuje mi z nadmuchów czymś starym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Czy w ogóle jest w tym aucie W D22 nie ma pyłkowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość biernik Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 No to się teraz zmartwiłem, a gdzie on zasysa powietrze, moze tam mam syfu trochę. Dzisiaj nawąchiwałem ze znajomymi, co kilka nosów to nie jeden. No i własnie z nawiewu wali smrodkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 a gdzie on zasysa powietrze, Przez podszybie jak każdy chyba. Przez te parę lat może i tam gniją jakieś liście i inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość biernik Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Będe musiał to jutro rozkręcić dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrol 260 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Pod podszybiem z prawej strony jest klapka rewizyjna na trzy wkręty poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.